2009. május 29., péntek

15-percen mult!!

14 éves koromban történt! és nem kívánom senkinek, hogy ilyet valaha átéljen.
Az egész úgy kezdődőt hogy hónapokig szedtem a görcsoldót,míg végül a szüleim kihívták az ügyeltetett és kaptam egy injekciót és utána tudtam aludni kicsit másnap kezdődőt minden előröl.Megint kihívták a szüleim az ügyeltetett csak most az ügyeletes orvos kihívta a mentőt. 2 kórház utasított vissza és a válasz az volt "nincs hely" a mentős rám nézet és azt mondta egy tengernyi köpés és ott vagyunk.Majd a mentőben elkezdet zsibbadni a b. kezem de nagyon, mindenki meg ijedt. Míg végül a Sz.Margit kórházban kötöttem ki és ott az ügyeletesorvos vizsgált meg és azt mondta anyunak" ha késnek még 15-percet akkor már késő lett volna,és nem tudnak megmenteni.:S Majd szinte azonnal vittek a műtőbe de előtte néhány vizsgálatot csináltak.Mikor felébredtem a műtét után már ott volt az én kis családom is és persze nem hazudtoltam meg magam : $... Majd!
Este/ éjjel nem aludtam semmit sem egyfolytában nyomtam a nővér hívott.Jó-jó de hát fájt a hasam de az egész 10 napban csak az az egy éjszaka volt a rossz és persze az, hogy nem aludhattam hason.Azóta én oda figyelek a hasamra és, hogy mit eszem na és ha egy kicsit is elkezd fájni a hasam irány a kórház. Azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam, hogy a Sz.Margitban kötöttem ki akkor és egy kiváló sebész műtött meg, akinek sokat köszönhetek és bármikor rá bíznám még egyszer az életem...

Senkinek nem kívánom hogy ilyet átéljen!!

4 megjegyzés:

cinci írta...

Szia Rékamanó
..és mi volt a baj???

Rékamanó írta...

Szia Cinci!
A probléma a mai napig fen áll, nem múlik el soha.A probléma az volt, hogy víz volt a hasfalamban és míg azon folyt a vita hogy, hogyan operáljanak meg kiderült hogy van más is, amit bélösszenövésnek mondtak.

cinci írta...

..és mi lett?
Meg operáltak???Biztosan mert ez jó rég volt,és az a szerencse,h még is volt olyan kórház,ahol tudtak fogadni..volt hely..
Sajnálom Rékamanó..

Rékamanó írta...

Szia!
A műtét sikerült, és fél évente kontroll vizsgálat. De ez vele jár..

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.