2009. július 30., csütörtök

Anno 1701


Sziasztok, szép jó reggelt....egy capuccino-t????
ki kér????

Na tegnap elültettem a virágokat amit anyu adott, ma meg 5 kor már csörgőt az óra Peti busza a benzinkúttól indult Bia felé kb. úgy 6:30 kor, így oda kellett hogy érjen. :) Én meg neki álltam elmosogatni mosni rendet tenni az erkélyen, és most kitakarítom az akváriumot mert majd viszik el nekünk már nem kell..
Nah ha minden jól megy ma végre tudok játszani az Anno 1701-l...de elöbb mindent rendbe kel rakni és be fejezni az akváriumot is.;)

6 megjegyzés:

tinacska írta...

Szia Réka!
Szép reggelt.A capuccinó jó ötlet,kérek egyet.Ja,és jó játékot kívánok.Sajnos nekem ma vasalnom kell,mert már kiborul a szekrényből.Mostanában sokat csavarogtam,így nem volt rá időm.Az a nevetséges,hogy mára is elakartak csalni az Erzsikéjék,de most nemet kellett mondanom,mert úszik a lakás és már szégyellem. Na pusza

Rékamanó írta...

Szia Tina!
Köszi,örülök, hogy jöttél capuccino-t inni.... Ha ennyi dolgod van ma akkor még jó hogy, átnéztél egy capuccinora....
Vigyázz magadra, ne erőltesd meg magad..puszi

tinacska írta...

Szia Réka!
Készen vagyok a főzéssel,vasalással,a wc tisztitással,felmostam,elmsogattam,kiboritottam az előszobába a szőnyegre a felmosóvizet.Szóval amit elterveztem azt meg is csináltam.Még pluszt is csináltam.Most meg tényleg megiszok egy capuccinót.Puszika

Rékamanó írta...

:D remélem nem fáradtál el nagyon....

tinacska írta...

Csak egy kicsit,sikerült játszani az 1701-es játékkal???

Rékamanó írta...

Igen de csináltam képet majd rakok fel....majd nézd meg:)

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.