2009. szeptember 21., hétfő


Most csak azért jöttem, mert ígértem Verának hogy felteszem a motort vagyis nem is tudom igaziból mi is az eredeti neve ennek a valaminek amit Annának vettünk, tegnap és mivel Vera a telefonba volt mondtam neki,hogy felteszem... de majd csak jövőre használhatja.Mivel 4/hónap múlva kapja meg ;)
<--Íme!! :D: ...és most megyek is lefekszem,meg beszedem a gyógyszereket és megmérem a lázam,hogy van-e.puszi:))

2009 09/22:
Jöttem ma is benéztem de csak válaszolok a komentekre, és közben lázat mérek és úgy tűnik marad az ágy mert megint van hőemelkedésem...:S
Ezt a fincsi narancsot Anikónál találtam, köszi nagyon ari vagy igyekezni fogok meggyógyulni.

11 megjegyzés:

tinacska írta...

Szia Réka!
Jó a motor,tetszik.Olvastam jobban vagy már.Én is jobban vagyok már,de még nem az igazi,éjszaka nem tudok aludni,mert nem kapok levegőt,de gondolom te is így vagy vele.Nem jó ez így.Gyógyulgassál,puszika.

Gizi írta...

Szia Réka!
Jobbulást kívánok, látom jól elkapott a betegség. Pihenj sokat. Nagyon klassz a motor!! Anna biztosan örül majd neki, és nyargalászik vele télen a lakásban. Remélem holnapra már sokkal jobban leszel. Puszi

Süti Bazár írta...

Nah, ideértem... Zsúfolt egy nap volt, alig szuszogok. Még mindig ágyban? Szegénykém! Csak gyógyulgassál. Holnap is benézek, hogy mi van veled. Addigra remélem sokkal jobban leszel. Szép jó éjszakát!! :-))

Rékamanó írta...

Szia Tina!
Sokat pihizz, és aludj mert az ilyenkor jó...Tegnap délután én is aludtam.. és muszáj gyorsan meggyógyulni, mert vár az Anna:))

Rékamanó írta...

Szia Gizi! :)
Igen jól bele trafáltam,de igyekszem hamar gyógyulni,mert a kicsi Anna vár.. puszi:))

Rékamanó írta...

Szia Yasmine! :)
Jó hogy benéztél, már is jobban érzem magam...Igen még mindig ágyban vagyok de minden nap többet vagyok fen. Nem bírok nyugton lenni,állandóan takarítanék..de tudom ha nyugton maradok, hamarabb láthatom a kicsit.. Puszi és szép napot...

Rékamanó írta...

Hogy vannak a srácok???süli hogy tetszik a kislányodnak???

cinci írta...

Micsoda klassz motor..biztos fog neki örülni Anna.
Lehet,h már 4 hónap múlva kinövi...miért nem adod neki oda most:)??
Jobbulást kívánok neked Rékamanó...

Rékamanó írta...

Szia Cinci:)
őőő, A motort 12/hónapos kortól egészen 3 36/hónapos korig jó... Na de ha kinövi kap másikat:))Azért nem most kapja mert ily beszeltük meg a Verával.. és köszi igyekszem meggyógyulni.. puszi

Süti Bazár írta...

Ma megint jöttem, hogy vagy Rékám? :-)
Remélem, már egész jól! Csak siess meggyógyulni, a Kistündér már biztos nagyon vár! :-)
Nálunk minden rendben, a gyerekeknek bejön a suli, legalábbis egyenlőre. Félünk az influenzától, megpróbálok beléjük tömni minél több vitamint, de ez nem mindig sikerül.
Te is egyél sok gyümölcsöt, most már van fincsi sütőtök is, tele van vitaminnal. :-)
Puszillak, jó éjszakát!! :-))

Rékamanó írta...

Szia Yasmine! :)
Minden nap egyre jobb,de még érzem hogy nem az igazi... :( Vitaminokat szedek és gyümölcs is eszem.. Sok puszi, és legyen szép napod:))

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.