2009. szeptember 12., szombat

Hétvégi kirándulás

Hmm! Már 2 napja vagy-volt net vagy nem, hát tegnap telefonáltunk mert egyáltalán nem volt,Hát úgy döntőtűnk,hogy bemegyünk személyesen,hogy mi is van most és akkor lesz nemulasssss...... HH

Miután elintéztük amiét oda mentünk, úgy döntöttünk ha már ott vagyunk elmegyünk sétálni...én úgyis ritkán járok Pesten:)Mira haza értünk még nem volt net,pedig abban reménykedtünk..:))

Hozok nektek fincsi, reggelit..

...és köszönöm az eddig szavazatokat, ja és addig lehet nyugodtan szavazni amíg ez játék tart.... Pár nappal ezelőtt beszéltem,a kicsi anyukájával telefonon amikor is mondta hogy a kicsi Anna beteg..Annyira ideges vagyok,be kelet vinni kórházba.ááá Na igen ma Peti kirándulni ment, és meglátogatja Balázst is hihi mivel oda ment na ezt jól leírtam.........Puszi mindenkinek..:)))

4 megjegyzés:

Süti Bazár írta...

Isteni reggelit hoztál! Most leültem egy kicsit falatozni. Annyira finom!! :-)

Ne izgulj, ne idegeskedj! A picivel minden rendben lesz!
Mielőbbi jobbulást kívánok neki!! :-))

Puszillak! :-))

Rékamanó írta...

Yasmine:
Nagyon köszi,és én is bízom hogy nem lesz baj...:))
Puszi

Gizi írta...

A reggeliről már lekéstem sajnos!!! Akkor nálatok a net olyan mint a mese, hol volt, hol nem volt...
Szavaznák én de egy héten csak egyszer lehet, na figyelem a napokat.
Jobbulást a kicsinek, ugye nincs nagyobb baj??

Rékamanó írta...

Szia Gizi! Igen ez jó: hol volt, hol nem volt... nagyon tetszik de igaz...és köszi nagyon kedves tőled, hogy további szavazatot várhatunk tőled...na és persze olvasgass nyugodtan téged is szívesen látlak:kv-a teát....:))

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.