2009. szeptember 8., kedd

oszi



Délután van már és Peti még mindig nincs itthon, a vonaton csücsül épp jön haza ma is lent volt Cegléden az oszi papír miatt....Tetszik neki Cegléd Ő még nem volt ott soha, de azért mindene Amszterdam ááá pedig kis hazánkat sem járta be.
Hoztam nektek egy kis kv-t fincsi habosat....Ma ideges vagyok és feszült de azért semmi baj nincsen...és lehet ma már nem megyünk sehová áá ez az én formám....Nem rég voltam lent Bonival sétálni és a szél miatt vagy épp a telefonhívás miatt kereste a gazdit nem tudni de... nem igazzán akart semmit se csinálni. Hát feljöttem és így járt majd a következő sétánál..

18:52
Hehe ....Most jöttünk haza, elvoltunk Annának ajándékokat nézni a szülinapjára igaz nem most lesz de..... és találtunk. Azt hiszem ott abban az üzletben fogok neki mindent meg venni mert nagyon jó árban van az összes játék és még csattogó lepkét is találtam azaz hernyót hát... kikelet,hogy próbáljam.:$ meg kicsi motort is néztünk neki .... ohh meg sok-sok minden van ujjból gyereknek éreztem magam kicsit mindent meg kellet nézni. puszi nektek

6 megjegyzés:

Süti Bazár írta...

Jöttem kávézni. Hmmm, nagyon fincsi! :-))
Megyek kiflit sütni, holnap tízóraira. Puszillak! :-))

Rékamanó írta...

Szia Yasmin! Jó hogy jöttél,milyen kifli lesz???
Puszi

cinci írta...

Legyen szép az estéd,és az éjszakád..
Puszi:)

Rékamanó írta...

Cinci. Nagyon köszönöm neked is és pihend ki magad... puszi:))

Süti Bazár írta...

Sonkás kiflit sütök a gyerekeknek. Küldök Neked is!
Szép jó éjszakát! :-))

Rékamanó írta...

Szia Yasmine! Akkor megyek délután hozzád egy kis kóstolóra Puszi és szép napot....:))

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.