2009. november 20., péntek

.édi nem?


Reggel 6:30 kor volt az ébresztő, azt hitem hogy lecsapom a telefont, olyan álmos voltam és egy szép álom közepén, elkezd csilingelni..Megfordultam az ágyba hogy hátha vissza tudok aludni és akkor nem hallom majd a csörgést, de..NEM hát kikóvályogtam a konyhába, elkészítettem a kv-t és bevittem Petinek is hogy együtt igyuk meg,
Ő meg itta és vissza feküdt, és még most is alszik..Kicsit még komásan ott ültem mellette amíg meguntam és gondoltam egyet , lementünk sétálni Bonnival.Ő örült neki, igaz hideg a reggel és az oromig se láttam,már azt hitem az éjjel folyamán valaki elvitte a szomszéd épületeket de... nem.:)
Csak köd van!!!
Megtaláltam őket, mind ott van a helyén láttam ám..amikor feljöttünk Boninak az első dolga volt bement a hálóba Petihez hogy ottvan-e még utána ment a szokásos körútra hogy mindenűt rendbe van minden és amióta ő nem tartózkodót a lakásban mi változott..édi nem?
Csak pár percig nem volt a lakásban,de mindig ezt csinálja és utánaköveteli a reggelit.Ahogy igértem hoztam nektek is kv-t,vigyázat most főztem forró!

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Köszönöm a kávét, és majd lassan szürcsölgetem ha forró. Itt nálunk is nagy köd van, de remélem később kisüt a napocska is. Legyen szép napod, puszillak.

Rékamanó írta...

Szia Gizi!
Remélem jó lett a kv,a köd itt nálunk már kezd feloszlani, de még van,
Neked is szép napot!!Én most fejeztem be a takarítást, Bonit is levittem már sétálni.Most meg kicsit lepihenek és addigra itthon is lesz Peti aztán megyünk vásárolni,és lassan a hétvége is itt van.:) puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.