2009. november 14., szombat

megleptek!!



Ma reggel, csörgőt a telefon kb.10:30 koröl , Vera volt hogy mi van velünk,itthon vagyunk e mit csinálunk meg csak úgy....:))Nem is volt...... gyanús,mert úgy volt megbeszélve hogy mi megyünk ki. Mivel nem számítottam,hogy jönnek hozzám köszönteni,úgy gondoltam ma nem takarítok hisz szombat van. Peti is 11 kor kelt fel, meg fürdött és azt mondta átmegy a boltba és utána már nem is megyünk sehová..Mint mindig ha Peti megy valahová kimentem az erkélyre és mit látok.....Jani és kicsi családja szál ki az autóból..nagyon megleptek és hoztak nekem egy szép virágot is amit már el is helyeztem . :P Anna megint kitett magáért,mindenre kíváncsi és a hűtőt mindig át rendezi,és elszed róla mindent amit elér.Aztán odaviszi megmutatni mindenkinek,hogy mit talált és utána visszateszi a hűtőre. :D Kiszürta a nyuszit amit vetünk neki karácsonyra és ,volt hiszti is amíg oda nem adtuk neki...
Miután elmentek neki álltam a konyhát rendbe rakni,nem rég lettem kész vele. Mindent lemostam és kipucoltam, a szekrényekből mindent kipakoltam ,és lefertőtlenítettem mindent.A következő ilyen nagytakarítás a nappalira vár..:))Nagyon szép estét mindenkinek, nekem nagyon jó napom volt, annak ellenére hogy takarítottam egész nap.

4 megjegyzés:

Gabriella írta...

Szép ez a virág, aranyos meglepetés volt.

Most én is takarítok állandóan. Pakolom, rendezem a szekrényeket, polcokat.

Rendet akarok januárra, ha érkezik a pocaklakó.

Rékamanó írta...

Szia Gabriella!
Igen jó meglepi volt,nem is számítottam rá.Gondolom, kicsi lányod ott van veled és segít neked?Már várom én is a kicsit,remélem nincs gond..puszi neked

Gizi írta...

Szia Réka!
Nagyon szép virágot kaptál!!! Csodás napod lehetett, jól kijátszottad magad Annával. Nagyon édes lehet ahogy pakolászik.

Ahol szerkeszteni tudod az oldaladat, ott írjad be alulra a szöveget hogy ne tudjanak tőled lopni. Akár azt is átmásolhatod ami nálam van írva. A végén elmented és megfog jelenni legalul.

Szép estét kívánok!!

Rékamanó írta...

Köszi Gizi,megcsináltam.:))

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.