2009. november 16., hétfő

csak most...

Na úgy néz ki készen vagyok lassan,az egész lakással na de azért még van mit csinálni ám.Ma miután Peti bement a nagyihoz,csörgött a tel, és anyám volt hogy jönnek át..miután leraktam,hogy addig is folytatom a takarítást,megint csörgött a tel, és Vera volt jó sokat beszeltünk,jó dolgokról és még sok minden is szoba került..De legalább beszéltem a Kicsivel is. :)) Na utána már rá hajráztam és .... lettem kész. :)

Mindenkinek szép estét és pihenjetek!!

Tettem vettem, és Peti hívta fal a figyelmem,hogy a lámpaoszlopok fel vannak díszítve.Így állhatok neki a hét második felében,átnézni az égősorokat. Melyik hibás, és hogy miből kell venni ha....na és mit hová is teszek?jó kérdés
Hi... már alig várom!!
Puszi,
és álmodjatok szépet.


Merika!
Jobbulást neked,remélem
hamar rendbejősz.. :)

2 megjegyzés:

Merika írta...

Nagyon ügyes vagy hogy mindent végigtakarítottál!Én még el sem kezdtem, pedig röpül az idő karácsony felé!Olvastam, hogy lemásolták a recepted, nagyon felháborító, de sajnos ha teljesen nyilvános blogunk van nem nagyon tudunk védekezni! Én úgy vagyok vele, ha tetszik egy fotóm hát vigyék, persze legalább írjanak egy sort és köszönjék meg!Sajnos még nincs nálunk javulás, és ráadásul az én szivemis elkezdett megint össze-vissza dobogni.Ez nyáron volt utoljára.Szóval nincs jó kedvem!!

Rékamanó írta...

Szia Merika!
Igen felháborító,és bosszant mert én szenvedtem vele,hogy ide leírjam azoknak akik szeretnek sütni.Ő meg kimásolta egy oldalra,csak hogy én megjelöltem és egyből lejött hogy én írtam.és ez már 2x-ra fordult elő...
Dühít nagyom!!!
Más:
Remélem, nincs komoly bajod a szíveled?
..és a párod hamar rendbe jön
Puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.