2009. november 22., vasárnap

Pénteken semmi bajom nem volt egészen estig,mikor is apró remegések jöttek és abba is maradt ezt úgy 2xvolt az nap tegnap nem remegett de nem is volt kedvem semmihez,játszottam és ide is csak néha benéztem de írni se volt kedvem..Ma viszont rendet tettem,és utána ide ültem játszottam és közben, benéztem mindenkihez...

Nagyon csúnya egy idő van, de ma hozok nektek teát jó forrón mert hideg van, mi most fogunk elindulni az esti sétánkra és gondoltam gyorsan előbb be nézek...

puszi!!

4 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Rékám!!!
Köszönöm a finom forró teát, nagyon jólesett!!!Kisétáltátok magatokat ebben a nyirkos időben??? Én a faleveleket húztam össze, de olyan nyirkos hideg volt, jól átfáztam. De most szürcsölöm a teádat, és ez jól felmelegít. Megnyugodtál már? Olvastam tegnapi írásodat arról a bunkóról. Sajnos mindenhol vannak ilyenek.
Szép estét!! puszillak

Rékamanó írta...

Szia Gizi!
Akkor még jó hogy benéztél, és ittál egy fincsi teát.Igen kicsit már meg nyugodtam, és a mai sétánk rövid volt nem mentünk messzire. puszi és jó éjt!!

Rika írta...

Szia Ré! Előbb is jöhettem volna... Hátha egy kis meglepi feldob. A blogomon találod, majd nézd meg.

Rékamanó írta...

Szia Rika!
Még ma megyek és megnézem.:)Nagyon szép napot!!

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.