2009. november 23., hétfő

10 pontban...


Pár napja kaptam egy különleges díjat,Merikától amit köszönök ennek a díjnak a lényege,hogy 10 pontban írj le magadról valamit amit megszeretnél osztani...velem!!.Ma meg ugyanazzal a t a díjjal Rika is megtisztelt. Kapcsolom be a gépet reggel miután feljöttem a sétából és látom Rika írt nekem hogy nézek át hozzá mert van nekem ott valami.
Hát akkor!
Nem is tudom hogy hol kezdjem de próbálom, a lényeget kiszedni belőle.:)
1.:
1998-ban fejeztem be a tanulmánnyim,most már a harmincas éveim járom, van egy édes kis kutyám(Bonnie) 9 éve együtt, élek a párommal(Petivel) 2000-ben volt az eljegyzésünk,nem is olyan rég volt az évfordulónk.Mindjárt itt van a kicsi Anna-Jázmin Szülinapja ő az életemben egy igazán fontos szerepet tölt be...
2:
Nem szeretem ha kihasználnak, és átvernek na és ha felidegesítenek. ilyenkor teljesen felhúzom magam,annyira hogy nem lehet rám ismerni ..
3:
Szeretek emberekkel foglalkozni, erre szoktam mondani hogy annak idején rosszul választottam meg a szakmám. :) Szeretem a barátaim és a családom, számomra ők a legfontosabbak, ez mindig is így volt lesz. Jobban szeretek adni mit kapni!! :$
4.:
imádom az állatokat, és szeretek foglalkozni velük,ha tehetném csinálnék egy állatok számára fenntartott otthont kórházzal együtt,főleg azoknak az állatoknak akiket kidobtak.De erre gondolom rájött mindenki,hogy én imádom őket,annak ellenére hogy egy kutyától lett rohamom az utcán.:))
5:
Szeretem ha reggel behozzák a kvt és úgy ébresztenek fel,sajnos ez nálunk ritka mert én előbb felébredek,mint Peti.
6:
általános isi végét már magántanulóként végezem el.Sok volt a rohamom és ez mindig 2 nap kiesést jelentett,így mindenki úgy látta helyesnek ha otthon maradok mint magántanuló...
7:
Sok műtéten már át estem,és mégis egyre rosszba lesz .2000-ben a kezem adta fel most pár napja a lábam.De ez van akkor ha a terhelés csak arra a kézre vagyis lábra esik amit sűrűben használ az ember, a gerincem kb 1 éve fáj...
8:
Nagyon makacs vagyok,és amit én eltervezek annak rendszerint úgy kel történnie. Egy jó pl:volt egy időszak amikor két hetente rendeztük át a lakást, én megterveztem mi hol legyen és a terv alapján át lett pakolva minden, ha neki állok nagy takarítani az úgy történik hogy mindent fel forgatok és átrendezek.
9:
Szeretek kirándulni,és amikor kicsi voltam minden nyáron lent voltam a körösnél a nagyiékkal.Amióta itt lakom Budaörsön hegyeket mászok,és túrázom na persze ha nincsenek remegéseim.
10:
Szeretem ha valami tökéletes mint az életemben mint a munkámban terén így mindent megtervezek és ahhoz tartom magam. ha a munkám elrontom visszabontom és kezdem újból és ez egészen addig csinálom amíg nem tökéletes.
Mindent mindig előre megtervezek,és ha megyek valahová hetekkel előtte becsomagolok,hogy biztosan ne hadjak le semmit..

Köszönöm mind kettőtöknek a díjat, és játékot, én azt mondom hogy én tovább adom mindazoknak akik a bloglistámban szerepelnek!!!

2 megjegyzés:

Icuska írta...

gratulálok a díjhoz,és jó volt olvasni amit írtál magadról...
Sajnálom,h ilyen régóta beteg vagy...
Puszi

Rékamanó írta...

Szia Cinci!
Ez amit leírtam magamról,egy kis töredéke az életemnek.:)

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.