2009. december 2., szerda

oltás...


Sziasztok!!
Voltam dokinál,és megkaptam a szűrit hülyeség ellen amikor oda értünk az orvoshoz csak egy kicsit kellett várni, és már hívtak is hogy beadják az injekciót.Utána felmentünk Verához,egy kicsit
Anna épp akkor ébredt fel de nagyon kis huncut volt.
Nekem meg csak most kezd fájni a szűri és Vera azt mondja fog is úgy pár napig,most mi közbe írom a soraim velük beszéltem telefonon, és meg beszéltük mit kap Anna a szülinapjára.
De most nem is írok többet fáj a karom...áááá megyek és kicsit pihentettem,ma már nem de holnap benézek mindenkihez.
Szép estét és jó éjt!!
puszi

3 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Szomorúan olvasom hogy már a karod is fáj, de pár nap és jobb lesz. Azért csak jobb hogy megkaptad a szurit, mert egyre több a beteg, és ahogy látom a betegség is egyre veszélyesebb lett. Anna legalább egy kicsit felvidított, biztosan nagyon aranyos. Jó éjt és szép álmokat!!Puszi.

kriszTINA írta...

Szia Drágám!
Úgy sajnállak,de most biztonságban vagy!Minden esetre az influenza ellen.Úristen,már eltelt 1 év!Most,hogy írod Anna szülinapját esett le,hogy milyen gyorsan elrepült azaz 1 év.És,mit kap a szülinapos???
Ma fel tudsz hívni???
Jó volna már bszélnünk!
Szia,puszika

Rékamanó írta...

Szia Krisztina!
Igen nagyon hamar eltelt ez az idő,és Anna-Jázmin egyre kíváncsibb mindenre, és minden érdekli.. :)) Sajnos nem tudlak hívni,de küldök E-mailt.. puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.