2010. február 25., csütörtök

valahogy más ..



Ma igaz elaludtunk de semmiről nem maradtunk le Peti egész delelőt rohangált Pesten is volt én meg igyekeztem túl tenni magamat az éjjeli rosszul létemen,és pihentem de annyira szép idő volt ma hogy neki álltam rendet tenni a virágok között és elő készítettem mindent a egynyári virágok ültetéséhez.
Jó jó még messze van az de legalább elvonta a figyelmemet a kéz remegésektől,Bonca is tudta hogy mai nap valahogy más mint a többi mindig ott volt ahol én és ha mentünk sétálni szépen jött mellettem.
És amikor Peti jött haza leszaladt elé az elsőig..a remegések mostanra úgy tűnik abbamaradtak de ki tudja mit hoz az éjszaka megint.
Szép estét mindenkinek, én most megyek és játszok egy kis Annot után vacsi van ami krumplis tészta lesz és az után begubózok a tv elé és ha minden igaz be is alszom majd !!

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.