2010. március 24., szerda

egy kis játék


Délután mikor Peti jött haza telefonált hogy menjek le de úgy hogy csak én és menyünk egyből vásárolni.A jól bevált figyelem elterelés, mondtam Boncának mindjárt jövök leszaladok jó? Nagyon okosan figyelt forgatta fejét jobbra és balra egy hangja sem volt, lent találkoztunk és mentünk is bevásárolni végül spenót mellet döntöttünk.Haza felé Peti még beugrott az egyik boltba így egyedül jöttem haza, és Bon elkezdet hisztizni de úgy hogy a hámot alig bírtam ráadni mondtam megyünk le és biztos hogy ott lesz apa is meglátod.Mikor feljöttünk Bon nem hagyta békén Petit körül rajongta,ittunk egy kv-t és utána Peti neki állt megfőzni a spenótot én meg kicsit játszottam Boncával....a képet utána készítettem róla. :) Szép estét mindenkinek és jó éjt!!

5 megjegyzés:

Gabcsika-Megahercegnő írta...

Bonca tiszta öröm nektek úgy látom.Nagyon helyes kutya egyébként.Nekem cicám van,de vele sajna nem lehet játszani olyanokat,csak azzal szórakozok,hogy álmából felébresztem,és nyújtózik :D:D szép estét neked Réka.Üdvözlöm Petit is,és Boncának pacsi:D

Rékamanó írta...

pont most voltam nálad Gabcsika :))

Rékamanó írta...

Jó szórakozást találtál magadnak,jót mosolyogtam, az üdvözleted átadom. :)) puszi

Gizi írta...

Szia Réka!
Nagyon tündéri kutyus a Bonca, küldök neki egy simogatást. Spenótot én is nagyon szeretem!! Cseréljünk ebédet.:))
Jó éjszakát, szép álmokat!!puszi

Rékamanó írta...

Szia Gizi.
Rendben!! Szép napot neked, úgy tűnik még ma is szép idő lesz. :))Hogy érzed magad, állítólag lesz némi lehűlés. Puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.