2010. március 22., hétfő

jól indul ...

Ma reggel nem ébredtem fel az első ébresztőre ,pedig időben már aludtam fél 7 volt már mikor kimentem kv-t főzni, és ébresztettem Petit.Hát ma reggel ő is kicsit szétszórt volt mert még a munkás ruháit akkor szedte össze, ma nem busszal ment apu vitte el mert kellet egy két dolgot bevinni, és az busszal kicsit nehézkes lett volna.
Én miután elindult levittem Boncát sétálni, és miután feljöttünk meg is kapta a reggeliét a drága és nekiálltam mosni és rendet tenni hát......még van mit csináljak.
Anyut fel hívtam, hogy azokat a virágmagokat amiket adott milyen párosítással is ültessem el, beszéltünk vagy 36 percet de az is szoba került hogy még hova is kell hogy kérjek időpontot és beutalot .
Miután léttetűk gyorsan naki is álltam és elültettem a magokat, és közben fel hívtam az egyik ismerősöm, hogy mi is van vele rég beszéltünk. :) Levittem sétálni Bonit és utána mentünk a fürdőbe, megfürdettem most egész kis csini lett,és
gondoltam felhívom a Petit hogy mikor is végez ma és mi kora haza, mert délután dolgunk van még...Nem is olyan rég hívott hogy már úton is van haza.
Mindent összevetve ,nagyon is jól indul a hét és ez így egy egész jó napom volt, jól indul a hét..Most meg megyek mert Peti nem soká itthon lesz és indulunk az orvosiba azaz a .europmed és azon belül is a bőrgyógyászatra.Szép délutánt mindenkinek!!

5 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Egész hétre ilyen szép napokat kívánok neked. Bonca olyan tündéri a bebugyolált képen, jót mosolyogtam rajta.
Szép estét!!!Puszi

Gabcsika-Megahercegnő írta...

Remélem hogy tényleg szép is marad a napod!Látom sikerült elültetned a magokat is.Tudtam én hogy menni fog az neked!Szép hetet kívánok neked!

Rékamanó írta...

Szia Gizi.
Köszönöm, én is remélem hogy ilyen lesz minden napom a héten. :)Szép napot kívánok neked..

Rékamanó írta...

Szia Gabcsika.
Igen sikerült, végre és mire kirakhatom az erkélyre már ki is fog bújni.Neked is szép hetet kívánok,és köszi:))

Rékamanó írta...

hogy vagy?

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.