2010. március 25., csütörtök


Már három napja vannak, remegéseim de ezek még nem veszélyesek egy pici mozdulat és kész az egyik ujjam csakúgy minden ok nélkül megmozdul.
..és még ma csak egy szer volt de ez is változó, van amikor csak egy kicsit mozdul hogy alig érzem van amikor látványosan, mint amikor azt mutatjuk hogy ne.A mai napom hamar eltelt szinte kint voltam egész nap, Peti mikor haza ért mentünk is vásárolni így a sétánk is meg volt. Gondoltam benézek és hozok nektek egy kis harapni valót. Szép délutánt kívánok mindenkinek..

4 megjegyzés:

Gabcsika-Megahercegnő írta...

Hát egyre íncsiklandozóbb kajákat mutogatsz itt nekem:pMán folyik a nyálam is.Remélem hamar elmúlik a remegésed.Nekem tegnap a lábamba állt bele a görcs,de hamar túléltem.
Kellemes szép estét neked Réka,és Petinek is:)Boncának meg nagy simi:p

Rékamanó írta...

Szia Gabcsika.
Oh köszi, de te már jobban vagy ugye ?Ma nem remeget annyit a kezem,neked is szép estét ,én most megyek vacsizni már rám lett szólva.:)) puszi és álmodj szépet holnap megyek hozzád.

Garffyka írta...

Ré, nem lehet ezeknek a remegéseknek az oka fáradtság v kimerültség v stressz v lelki feszültség?
A kutyi eszméletlen jól néz ki, tiszta Einstein frizurája van :)

Rékamanó írta...

Szia Graffyka.
Húú de korán fent voltál, nem bírsz aludni vagy a csemetéd?
A remegéseim, epilepszia-ból fakad és lelki eredetű,és még sok minden más.
.

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.