2010. március 21., vasárnap

meccs

Szép Vasárnapot kívánok mindenkinek, mi tegnap voltunk jó nagyot sétálni be is mentünk a mi kis cukrászdánkba és haza felé a parkon át jöttünk ami mellet ott a focipálya és pont egy ifjúsági meccs volt hát megnéztük. :)) Utána mentünk bevásárolni, de közben megálltunk fagyizni is csak az után mentünk csak be a boltba. Délután meg pihentünk és Boncával sétáltunk,Peti meg kihozta a bicaját is kicsit és ment néhány kört vele közben meg, Boncának akadt egy új udvarlója is. hihi
Este délután nekem elkezdet fájni a csípőm, ami már elég régen fájt úgyhogy menni alig bírok így ma valószínű itthon maradunk és tv-n..
..és lehet hogy végre elültettem a virágokat de ez még nem valószínű.

4 megjegyzés:

Kata írta...

Szia Réka! Szép vasárnapot kívánok én is nektek! Remélem, jobban vagy; a virágok nem szaladnak el előled, ráérsz még, ha jobban leszel, inkább pihenjél sokat vagy sétáljál egy kicsit ebben a szép időben:)

Rékamanó írta...

Szia Kata.
Köszi, ma már kicsit jobb tudok valahogy menni, sétálni is megyünk nem sokkára :))

Gabcsika-Megahercegnő írta...

Jujj Réka,pihentesd a csípődet sokat,mert ha tudja valaki,hát én igen,hogy milyen rossz az ha fáj a csípő.Én ma elültettem a virágokat,majd nézd meg,szerintem szép lett,és hátha kedvet kapsz te is:)puszi neked Réka:)

Rékamanó írta...

Szia Gabcsika,
Igen vigyázom rá és pihentettem,milyen virágok?
Megyek is meglessem... puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.