2010. március 16., kedd

miééért !!

Ma már 4 óra előtt fent voltam és épp amikor megcsörrent a telefon ébresztője arra gondoltam ki-kéne menyek a konyhába feltenni kv-t hogy mire Petit ébresztenem készen legyen.:))Hát kimentem feltettem a kv-t, és kinéztem az ablakon és és szakadt a hó egy gyors gondolat menet szaladt át a fejembe miééért, esik a hó!!Mentem dühöngve elpakoltam a napaliba és összeszedtem a mosogatni valót.Mielőtt elindult volna a buszhoz, mondta hogy feküdjek vissza.De én ilyen kor már nem tudok mert jár az agyam így miután miután Peti elindult, adtam Boncának reggelit és addig felöltöztem hogy letudjam vinni. :))
LENT:
Már az eső eset, és pára volt mindenhol és kis mértékben a szél is fújt, ennek ellenére mentünk egy kört és felkötünk.És mentünk is a fürdőbe megmosni Bonca lábát mert ugye sáros lett és közben be is indítottam egy mosást. Utána játszottunk egy jót, volt is morgás és rohangászás 4 bizonyos pont között:erkély ajtó, fürdő, és konyha ajtó, és persze a nappaliban a szarok garnitúra,mikor is Bon meg unta és tüntetőleg elment és lefeküdt a helyére de mondtam jöjjön meg szárítom a bundáját és utána segítsen nekem beágyazni. Mire kész is lettem, Peti jött is haza és mentünk a boltba vásárolni mikor haza értünk levittem Bonit és mire feljöttünk Ő már fel is tette a vacsorának valót és az ebédet is.Most meg nem soká megyünk sétálni..További szép napot mindenkinek!!

2 megjegyzés:

Icuska írta...

Szia Réka
Itt is pont ilyen volt az idő...,és én is mérges voltam...
Bocs,h rég jártam nálad,de nagyon sok volt a munkám...
Puszi

Rékamanó írta...

Szia Cinci.
Már várom nagyon a tavaszt, anyutol már el is hoztam a virág magokat amit idén kiteszek..:))Azért ugye jól vagy ? puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.