2010. március 17., szerda

A nagy át verés...

Vagyis hogyan kerüljük el hogy Bon ne nyüszítsen ha senki nincs itthon.Ott kezdeném ha Peti nincs itthon Bon eltűnik a sarokba, és addig színét sem látom amíg haza nem jön. Igen még a séta idejekor is úgy kell keresnem,hogy hol is van ebbe a nagy lakásban. hihi :D:Ma felhívott Peti mikor már úton volt haza a melóból, hogy menjek le elé és ha már lent vagyok átmegyünk a boltba is egyúttal. :)
És most jön a bevált átverés,:
Megyek és kiszedem a szemetes zsákot, még ha nincs is tele, és kiteszem az ajtó elé és veszem a kabátom és mondom Boninak hogy mindjárt jövök leszaladok a szemetet leviszem megsimizem a fejét és már fordul a kulcs a zárban és nincs egy hangja sem.

De amikor haza érünk már az ajtó előtt hajuk hogy toporog és nyüszítve sípol.Örömében és csak mondja a magáét, én meg mondom neki látod haza hoztam neked apát.:))

4 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Nagyon okos kis kutyusotok van, és mindent megért. A mienk is ilyen volt, (nevetni fogsz)mindent megbeszéltem vele. (még mindig siratom)
Szép estét!!puszi

Rékamanó írta...

Szia Gizi.
Nem nem nevetek, a kutya azon barátok közé tartozik akivel úgy tudunk beszélgetni mint magunkkal.:)

Rékamanó írta...

És igen meg értelek, én is siratom az én Baby nevű kutyámat nap mint nap előveszem a fényképet és úgy érzem sírnom kell.

Rékamanó írta...

Szép estét neked, és jó éjt pihend ki magad.:))

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.