2010. március 31., szerda

Balkáni gerle?!

Nagyon szép napot mindenkinek,itt esik az eső és olyan nem szeretem idő lett és így semmihez sincs már kedvem már készen vagyok rendet tettem és lepihenek kicsit.Tegnap az egész napom kész gyötrelem volt kivételesen a fejemmel küzdöttem, és úgy néz ki megint megfáztam.Annyira fájt a fejem,úgyhogy úgy döntöttem ma fogom folytatni,úgy ahogy már mindennel kész volt,és ahogy a gondolat átfutott abba is hagytam mindent.
... és csak úgy rá néztem a virágokra és azt látom hogy az a mag ami bent maradt a ládába még tavalyról egyre csak növekszik... remélem meg is marad, hogy mi is lesz kérdéses, mert már nem is tudom mi is volt abban a ládában.

Pér napja megint kitettem egy alátétet tele madárkajával és ma..lás csodát meg is találta egy madárka.... én meg ahogy észre vettem gyorsan lefényképeztem hogy ilyen nincs és van nem is olyan rég mikor Gizivel, és Cincivel beszéltem az a madár vissza tért...
képet majd felteszem, de előbb megkel hogy szerkesszük azaz Peti, hogy lehessen is látni valamit. :$hát... nem tudom lehet -e látni jól talán ha kinagyítjátok a képet!De itt meg is tudjátok nézni,milyen madár is Ő a képen. :)
és amíg Peti újra rakja a gépemet. én addig fel tettem teának vizet és megfőztem a vacsit.Az említett madárka épp most volt itt, de most nem készítek képet nehogy megijedjen, tegnap gépátnézése és újra telepitése elhúzódott úgy 11-ig :(

7 megjegyzés:

Gabcsika-Megahercegnő írta...

Az tök jó hogy így figyelsz a madárkákra,én is szoktam nagyon.Télen Szabus rakott ki a cinkéknek golyót is a kert egyik kis fácskájára.Azt szeretem a tavaszban,hogy csipognak a madarak.Remélem Réka,hogy nem sikerült megfáznod.Puszi neked milliónyi:)

Rékamanó írta...

Szia Gabcsika.
Igen én szeretem a madarakat, és ez a madár ma olyan jól lakot a neki kirakott kajából hogy még itt tollászkodik is. :))Azt jól tettétek mi is raktunk ki de nem volt sikere így leszedtük.puszi

Icuska írta...

Hozzám az erkélyre a galambok akarnak bekölzözni....,de nem hagyom,mert nagyon nagy koszt csinálnak...

Rékamanó írta...

Szia Cinci
Ennek a madárkának eszébe se jutott, hogy ide fészkeljen.De amióta kint van ez az alátét mindig vissza tér, Ő egy Balkoni gerle és nagyon kis kedves. :))

Rékamanó írta...

Ige olvastam tegnap azt a bejegyzésed is ,és nagyon tetszett a kép.:))

Gabcsika-Megahercegnő írta...

Én látom a kismadarat,bár elsőre nekem nem ment...:D

Rékamanó írta...

Szia Gabi.
Az jó mert amikor feltettem a képet akkor láttam hogy kicsit homályos is és ugye a nap is úgy sütőt igaz ha közelebb mentem volna.... De akkor félő lett volna hogy megzavaróm. :)

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.