2010. március 26., péntek

Péntek van végre ....


A remegéseim tegnap este kiteljesedtek, rosszul voltam az éjjel és megint kellett a Diazepám így reggel kicsit elaludtunk de Peti nem késet el. Én egész nap alig csináltam valamit is koma voltam, úgy11-g amíg a gyógyszer bennem volt úgy tűnik nem aludtam ki.És hogy ezzel nincs vége hát nincs a kéz remegés meg maradt, nem aludtam ki.:( Itt valami nagy időváltozás lesz, ez már biztos Boncát is úgy vittem le hogy nem időztem lent nagyon sokat pedig szép idő van. Hát kiültünk Boncával az erkélyre kicsit, és a kis szem füles mindent észre vett, és ilyenkor nagyon bátor a lelkem, pedig máskor be gömbölyödik a sarokba és olyan jót alszik. :))
Most is miközben próbálok írni Ő állandóan ki-be mászkál és mondja a magáét. Mondtam is neki hogy te aztán nagyon mérges vagy rám nézet és meg rázta a fejét és még neki állt feljebb .. most már kapar is :)) Azét mert nem érzem valami jól magam,de csak benéztem mindenkihez,nagyon szép hétvégét pihenjetek sokat és ha olyan lesz az idő menjetek kirándulni.
Ja... minden ki tudja hogy vasárnap át kell állítani az órákat ?

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Jobbulást kívánok, sajnálom hogy így megvisel az időjárás változás. Remélem jó éjszakád lesz, és reggel pihenten ébredsz. Holnapra is jó időt ígérnek, sétáljatok sokat a szép napsütésben. Mi megint bicajozni készülünk, ha az idő ilyen marad.
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok, és csodás hétvégét!!Puszi

Rékamanó írta...

Szia Gizi
Köszi ma jól aludtam,és reggel Peti ébresztet a kv-l. Remélem ti mentek bicajozni, mert mi úgy döntöttünk ma itthon maradunk és egész nap filmeket nézünk.Szép napot neked, és főzzél finomakat... puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.