2010. március 12., péntek

Szép estét mindenkinek, a mai nap ugyan úgy indult mint mostanában minden nap felkeltem bevittem Petinek a kv-t és utána levittem Boncát sétálni.Amikor is lent jött Fanni és összeacsarkodtak Bonnival, Fanni gazdája elnézést kért hogy a kutya nekiállt hepciáskodni Bonnival és hogy nem volt megkötve.Miután feljöttünk Peti mondta hogy hallotta és látta is hogy mi történt.Bonca meg lett dicsérve hogy nem Ő kezdeményezte az acsarkodást,és kapott finom reggelit.Én meg neki álltam mosogatni és kicsit rendbe tenni a lakást,Petiért jött apu és elmentek a nagyi lakására.Miután haza értek apu feljött és segített nekünk néhány dolgot felfúrni.Gabcsika örülök neked:)) hogy vagy?Kutyusok is remélem jól vannak.Jó hétvégét neked,puszi neked!!

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Látom mozgalmas héten vagy túl. A hétvégén pihenj sokat.
Jó hétvégét kívánok!!!Puszi

Rékamanó írta...

Szia.
Igen ez így van és ki is merültem mint lelkileg és fizikailag.A hétvégén piheni fogok, mert még nincs vége a megpróbáltatásoknak. Szép estét és jó hétvégét neked puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.