2010. április 27., kedd

10-re jött anyu értem ép időben érkeztünk de mint minden ilyen vizsgálatnál sok volt a csuszás, anyu már ideges volt és ettől én is kicsit.De nem kellet túlsókat várni azért, miután én sora kerültem és behívtak hát nem voltam bent sokáig jót is kaptam de semmi nem változott hogy ez most jó-e ááá nem tudom.
Haza értem, és már mentem is le a Boncával utána úgy gondoltam tekerek néhány km..:P
úgy 12km lett belőle és így már este felé érzem,hogy fáj a csípőm...Szép estét mindenkinek!!

6 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Örülök hogy mindent "rendben" talált az orvos. Ne tekerj olyan sokat, mert bizony megerőlteted a csípődet vele. Most épen esik az eső, de holnap remélem jó idő lesz. Ja és köszi a saját készítésű reggelit, holnap meg is reggelizem.:))
Jó és nyugodt éjszakát, és szép álmokat.

Gabcsika-Megahercegnő írta...

Hát néha már én sem vagyok benne biztos,hogy ami a dokinak jó hírnek minősül,az nekem is az.Azt mondta legutóbb a doktorbácsi nekem,hogy hörgő gyulladásom van,de nem komoly,aztán most meg előhozta az asztmámat...Tekerni meg ha tekersz,azzal erősíted a csípődet,és igen is mint egy jóakaród,tessék csinálni,amíg bírod,mert abból tudod hogy ha fáj,hogy még élsz,és van csípőd.Legyen szép napod!

Rékamanó írta...

Köszönöm Gizi,és a tekeréssel vigyáztok, inkább kevesebbet tekerek de naponta többször így majd idővel egyszer többet fogok bírni. Szép délutánt neked:))

Rékamanó írta...

Gabcsika.sajnálom hogy kiújult az asztmád :((
Neked is csak az tudom mondani mint Gizinek
inkább többször keveset tekerek!!
puszi

Gabcsika-Megahercegnő írta...

Hát ezt csak te érzed!Csak azt csináld,ami neked jó:)

Rékamanó írta...

Köszi Gabcsika,:))

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.