2010. április 16., péntek

Anna-Jázmin

Péntek van és ma nagyon sok dolgom volt reggel miután fel ébredtem lementem a Bonnival sétálni és utána rendet tettem hogy ha jön értem anyu ne kupibit hadjak itthon.Nem szeretek úgy haza jönni hogy még akkor kell neki állni takarítani.. ki nem alhatom!!
Voltam fog dokinál és utána mentünk Verához amikor oda értünk Anna még aludt ebédeltünk és Vera felkente a festéket a hajamra.Mikor felébredt és jött ki a nagy szemével ránk nézet és vissza szaladt a szobájába Vera bement hozzá és mondta neki, hogy keriék vannak itt. :))
Amikor már jobban magához tért na utána már be nem állt a szája, rajzolt és és még motorozni és kellett amiről készül kép is na és azok a grimaszok és szó töredékek. áá ezeket hallani kell.Miután kész lett a hajam utána nem sokkal már indultunk is az Auchanba Veráékkal együtt, de előbb még játszottunk kicsit Annával és közben a kis utca i cipelő is a lábára került és csini ruhácska is utána már indulhatunk is.Nagyon szép estét kívánok mindenkinek ,és jó hétvégét:))

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia jó lett a hajad jól nézel ki. Majd egyszer talán mindent meg tudok magyarázni. Szia

Rékamanó írta...

Szia Szilárd.
Köszönöm szépen,kedves vagy jó éjszakát kívánok neked :))

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.