2010. április 17., szombat

Egy jó...

A reggel úgy kezdődött mint mindig,egy kis reggeli és kv Boncával séta utána neki álltam takarítani és kivittem a virág ládákat hátha most már jó idő marad amúgy is olyan magokat ültettem ami a fagyokban is virágzik.Leültem a gép elé megnéztem a csip-csup dolgaim és egyszer csak azt veszem észre hogy Peti jön és mondja menjünk sétálni úgy is jó idő van. Tanácskoztunk keveset és egy picuri sétálnak indult a terv hát össze kaptuk magunkat és elindultunk egy sima sétára de Pesten kötöttünk ki. :))Hát onnan meg a Normafára mentünk de ez úttal nem álltunk meg tovább mentünk az Erzsébet kilátó-ig.:P
Persze közben negáltunk és néztük az éledező fákat,és lángost is ettünk na és az elmaradhatatlan vattacukor hehe jött tesz a fogaimnak sebaj most járok fogorvoshoz és még egy jó darabig fogok is na de ez nem ide tartozik.Szóval miután meg kaptuk a vattacukrot mentünk tovább a kilátó felé és miután felértünk megpihentük magunkat kicsit a meredek hegy megmászása után,után megpihentünk neki vágtunk mind a 3-n őő Peti én és az én drága tériszonyom is.. hehe Dee felmentem :P :P és ahogy fel értünk az első szintre én az ajtónál lecövekeltem és... próbáltam képeket készíteni.Peti rám nézett és azt mondta ne hülyéskedj itt vagyok gyere bátran és fogta a kezem végig..Készítettem néhány képet amit fel is töltök nektek és egy szinttel feljebb mentünk, de ott én már ki se mentem úgy éreztem nem menne így megvártam Petit és, bementünk én automatikusan hogy ennyi elég indultam volna le de Peti azt mondta van még egy szint mondtam én oda már nem megyek fel. Azt mondta Hát jó és el indultunk lefelé ahogy le értünk kicsit jobban is éreztem magam és indultunk le a hegyről.Vissza felé nem készült kép már alig álltam a lábamon,olyan jó volt haza érni és boncát meg dögönyözni és sétálni vala egy keveset.
Szilárdnak!! Pedig holnapra sok-sok sikert a versenyéhez nagyon szorítok neked hogy nyerjél a versenyen holnap
.Ami 1kor lesz...:))
Szép estét és jó éjszakát mindenkinek!!

2 megjegyzés:

Gabcsika-Megahercegnő írta...

egy kis mozgás mindig széppé teszi az ember napját!Legyen szép napod!

Rékamanó írta...

Szép estét Gabcsika!
...és köszönöm így igaz:)
Puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.