2010. április 6., kedd

pici lány

Szép jó reggelt!!
Remélem mindenki sokat pihent, és az ünnep is jól telt. :)
Nekem sokat fájt a fejel és volt éjszaka amikor kellet a Diazepam is mert arra ébredten hogy remeg a kezem.Ma már csak egy pici remegésem van,
Tegnap volt nálam a pici lány de amikor ide értek Veráék Ő még aludt, amikot kezdett ébredezni meglepően nézet körbe, hogy hol is van és megvonta a vállát, mintha azt akarná kifejezni én nem itt aludtam el most mi is van,hol vagyok Vera mondta neki hogy itt vagyunk Rékáéknál rám nézet egy apró mosoly és elindult körülnézni, egyre csak azt mondogatta vahu amikor meglátta a Boncát gondoltam kihozom neki a kisszobából amit hozat neki a nyuszi,!!!De most a kutya valahogy jobban érdekelte , kicsit még félt tőle és bujt hozzánk amikor Bon mozgolodot de azért tegnap meg tört a jég megsimogatta és csak úgy kacagott tetszett neki. :)Amikor már indultak Anna elkezdet hisztizni hogy ő még nem akar sehová menni, még egy csomó dolgot nem fedezet fel, a kis akaratos nem is tudom kitől is örökölte. ;)
Szép napot kívánok mindenkinek

4 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Látom neked is jól teltek az ünnepek, és a "pici lány" tündéri lehetett!!
Szép estét!!puszi

Rékamanó írta...

Köszönöm Gizi, és neked is szép estét. :)
Puszi

Gabcsika-Megahercegnő írta...

Réka vigyázz magadra nagyon.A kis tündérkének nagy cuppantós,így vakon is:)

Rékamanó írta...

Köszi Gabcsika, átadom neki:))

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.