2010. április 22., csütörtök

Szép jó reggelt, ma 4:30 kor csörgött az ébresztő egy kicsit pihentem amíg megamhoz tértem és mentem tettem fel kv-t. :)
Addig össze készítettem a mosogatni valót és a nappaliba is elpakoltam,és már készen is volt a kv és mentem kelteni Petit.Miután elindult a z oviba, én kicsit kifésültem Boncát és csörög a telefon hát Peti volt és kérdezte hogy voltam-e már lent mert ha nem vigyázzak mert van egy kutya aki terrorizálja a kisebb kutyákat.Utána mentem le és fel voltam készülve hogy valahol összefutunk vele de nem is találkoztam egy kutyával sem pedig jó nagy kört mentünk és hátul a parkban is el időztünk egy keveset. :))
Szép napot kívánok mindenkinek, itt szépen süt a nap úgy érzem sokat fogok ma sétálni Boncával .

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

sos hívj fel létszives


köszi Anikó

Rékamanó írta...

Rendben... :))

Gabriella írta...

Hú, de korán keltél.

Szép hétvégét nektek.

Rékamanó írta...

Szia Gabriella de örülök neked, hogy vagytok? kicsi Tamara jobban van már?Neked is szép hétvégét puszi neked és a családnak is:))

Névtelen írta...

Szia Réka
Tedd meg nekem hogy a képeimet
törlöd a rendszeres olvasókból
mert már nincsen blogom
köszi

pusz Ancsa

Rékamanó írta...

Szia Anikó
mire én megtaláltam hogy hol is kell onnan kitörölni, addigra mát eltűnt. na jól van akkor... Most már jobban érzed magad?

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.