2010. június 30., szerda

mert

Nagyon meleg van,délután mikor Peti haza ért az oviból ittunk egy laza kv-t és indultunk is vásárolni de.....hogy meglegyen a napi sétánk körbementünk az Auchanba,nem kellet ma sok mindent venni de a leglényegesebb ebben a melegben a fagyi szerintem....Mikor haza értünk úgy 16 óra után értünk haza feljöttem Boncáért és levittem a sövénynyírót Petinek, amit hazahozott, hogy megnyesse az előttünk lévő szomorúfűzfát.( mert már a lépcsőn alig lehetett feljönni, olyan mérges voltam mindig hogy kerülgetni kell.)
Addig én megsétáltattam a manót, és mikor feljöttünk, kifőztem a tésztát a vacsihoz Peti meg játszott kicsit a prince of persia -l ma is de.... ma az én jó megfigyelő képességem-re is szükség van és a segítségemre, mert ugye ehhez a játékhoz már annyi gombot kell lenyomva tartani egyszerre, hogy minimum 6 kéz szükséges hozzá.:))Most kicsit kimegyek az erkélyre, szép estét és jó éjszakát mindenkinek!!

prince of persia

Tegnap délután mikor haza ért Peti, egy megbeszéltük hogy elmegyünk csavarogni kicsit hisz neki meg a névnapja volt tegnap...Hát el is indultunk valamerre és Pesten kötöttünk ki. :))
Este mikor haza értünk már alig volt erőm annyira elfáradtam, gyorsan levittem Bonit sétálni mikor felértünk kimentünk az erkélyre,Peti meg kicsit játszott prince of persia -l vacsi után kb: ugy 21:45 lehetett de én már alig bírtam nyitva tartani a szemem így hát le is feküdtem aludni.,és igen tegnap ujból itt a jó idő ....hm kezdődnek a remegések.:((

Ma reggel miután felébredtem az ébresztőre, mér mentem is kv-t főzni és utána ébresztettem is Petit miután elindult az oviba lementem én is Bonival és mentünk egy jó nagy kört kb.1 órát voltam lent,mikor feljöttünk megkapta a reggelit én meg beágyaztam addig míg Ő reggelizett most kint alszik az erkélyen ott még hűvös van.
...én is kint voltam minden növénynek adtam vizet....most meg megyek és elmosogatok aztán kiteregetek és ha már mindennel kész vagyok megyek és tekerek néhány km. ;)

2010. június 29., kedd

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek,
akinek tegnap eszébe jutottam,és hogy gondoltattok rám,
(ránk) a Születésünk napján!! :D:

2010. június 28., hétfő

Boldog Sz.... nekünk!?



Drága Verám!!
Születésnapod alkalmából nem kívánok egyebet,csendes lépteid kísérje szeretett,
szívedben béke,lelkedben nyugalom, lény BOLDOG ezen a szép napon!!

Boldog Születésnapot kívánok neked!!
Puszi Réka:))

2010. június 26., szombat

:$

Sziasztok!!
reggel miután felkeltem nem nagyon volt semmihez kedvem így nem is csináltam semmit pedig rendet kellet volna tenni, holnap nem leszünk itthon megyünk Biára egész nap csak pihentem és néztem a tv-de ....azt se tudom ki gyerte az f-1,és a filmet se tudom miröl szólt. :$ este még ajándékát is be kel csomagolnom,holnap kb: ilyenkor jövök.:)) Szép estét mindenkinek...

2010. június 25., péntek


Nem rég jöttem fel a sétából, és lent döbbentem rá hogy péntek van és sok dolgom lesz, ;) amíg mentünk egy -két kört mert mindig haza akart jönni így hogy arra is tudjon figyelni amiért lementünk hátra mentünk.Ott nagy nehezen sikerült elintézni amiért lementünk,közben kicsit kisütött a nap is de a szél fúj pedig kiakartam menni picit az erkélyre hm megyek is.Legyen szép a hétvégétek!!
Puszi Réka

Megint hideg van és majd megfagyok, Reggel mikor felkeltem megint fájt a fejem Bonca is aludt még, hát kimentem és megcsináltam a kv-t és felkeltettem Petit kis lustálkodás után felkelt és még észbe se kaptam már vitte is le Bonnit sétálni.:)

2010. június 24., csütörtök

:$

Szép napot, mindenkinek, ma nem túl korán ébredtem fel meg is fájdult a fejem Peti átment az Auchanba én meg addig rendet tettem a lakásban, mikor haza jött megbeszéltük hogy pöri lesz a vacsi és utána elmentünk csavarogni, úgy éreztem kikel mozdulnom kicsit el is indultunk Pestre nem rég értünk haza a pörit már feltettem és nem sokára megyek ki az erkélyre kicsit.... :))

2010. június 23., szerda

6:30


Szép reggelt, ma 6:30 ébredtem fel és mentem is ki kv-t azaz főzni addig meg rendet tettem. Utána levittem Bonit sétálni és végre nem esik az eső így kitudtam menni egy kicsit az erkélyre...Miután Peti is felébredt, meg beszeltük hogy nem megyünk sehová, pihentetni kell a lábát így leültünk kicsit a gép elé...
Peti filmet néz,Bonni alszik..én zenét hallgatok,és olvasok. :))
Nagyon szép napot mindenkinek!!

2010. június 22., kedd

:((

Tegnap este, sokáig voltunk fent, ma én korán ébredtem még meg se ittam a kv-m de már vittem is sétálni Bonnit mikor feljöttünk csináltam neki reggelit míg Ő reggelizett elmosogattam és rendbe tettem a konyhát, mikor Peti felkelt néztük a lábát és mára már gyógyőrű színekbe pompázik:(( Nagyon csúnya!!
kicsit később elmentünk a boltba, és amikor haza értünk Peti gyorsan neki állt megfőzni és most pihen nézi a tv.:))
...én kicsit olvasok és utána, ha nem esik lemegyek sétálni Boncával. Nagyon szép napot mindenkinek.

2010. június 21., hétfő

Bobu

Anna-Jázmin is elkísért az orvoshoz,12-re volt időpontom, addig kitakarítottam és mostam 1-2 géppel.Amikor bejelentkeztem az ablaknál és mentünk volna a uh-re kit láttunk meg velünk szemben?
Petit ott várta a röntgen felvételét,hogy ki-adják, ugyan is volt egy kisebb munkahelyi balesete.:( Így egy kisebb csapat kísért uh-ra hihi
majdnem időben hívtak be nem sok csuszás volt, megnéztek mindent minden oldalról 1-2 kisebb elváltozástól eltekintve minden rendben van.következő utam a házi orvoshoz vezet és utána a sebészet.Peti kisebb zúzódással megúszta de itthon marad a héten pihenni, és hétfőn kell vissza menni-e kontrollra.Mikor haza értünk, Anna-Jázmin kicsit meg illetődőt Bonitól de utána már szent volt a béke és próbált játszani vele vitte neki a labdákat és az mondta tessék Bobu és már becézgette is:)) sajnos képet elfelejtettem készíteni most.:((
..és amikor indultak úgy ahogy kaptunk puszit de Bonni hajjaj kiabálva mondta Szia Bobu a lépcsőházban is dobálta a puszikat de nem nekem Bonninak.:)))Vera mesélte akármit kérdeznek hogy szereti-e ezt v. azt a válasz b-bo és amikor jöttek értem, és mondták anyuék hogy hozzám jönnek, már akor is azt mondta bo-bo....és nevetett.Nagyon szép estét mindenkinek puszi :))

2 nap történései..

Nagyon szép reggelt! most gyorsan össze pakolok és elmosogatok talán beteszek egy adag mosást is,remélem mindenkinek jó volt a hétvégéje.??
Nekem ilyen.:)

Szombaton reggel korán ébredtem,főztem kv-t és mikor Peti felébredt megbeszéltük hogy átrendeztük a kis szobát, délután úgy tűnt ez is egy ugyan olyan nap lesz mint a többi kitaláltam menyük el sétálni, Peti kérdezte hová is én azt mondtam csak úgy induljunk el valamerre. Hát Pesten kötőtűnk ki a rakparton megbeszéltük hogy Vasárnap ha jó lesz az idő már reggel megyünk velencei tó-z .De amikor felkeltünk, nem volt jó az idő kicsit be volt borulva így itthon maradtunk miután levittem a manót sétálni Peti meg át ment a boltba, utána leültem a gép elé és gondoltam olvasok egy kicsit és közben zenét hallgatok de olyan hamar eltelt az idő és már dél volt megcsináltam az ebédet ami szigorúan túró, és délután már nem ettem semmit de kibírtam volt már ilyen,előszedtem a leleteim átnéztem őket.közben jó idő is lett nem az amit mondtak a rádióban de már úgy voltunk vele nem érdemes elindulni mikor érnénk haza.:(
... és estére jött meg a viharos szél és be is borult,gondoltam benézek hozzátok de mikor meg láttam azt a sok finomságot rájöttem gyorsan ez most rossz ötlet .majd a vizsgálat után benézek mindenkihez.
Nagyon szép napot mindenkinek

2010. június 18., péntek

Manó


Megint Péntek van, és én délelőtt megfürdettem a manót és levágtam a bundáját is és most kis csini lett. Megkel hogy jegyezem hogy a múltkori vágás nehezebb volt mint most. :$ Utána egy jót játszottunk és mikor elállt az eső lementünk sétálni. Később anyu hívott hogy, Hétfőn jön, én meg mondtam neki hogy nyugodjon meg Vasárnap délben eszek utoljára. délután Petivel elmentünk a kisboltunkba mert csak egy-két dolog kelet venni. Holnap meg neki állok és átrendezem a kisszobát,most meg nem soká megyek és kertészkedem egy kicsit kint az erkélyen.Mindenkinek csodás hétvégét kívánok!!


Ugy döntöttem hogy ma tanulok egy keveset és utána megfürdetem a Boncát és kiigazítom a bundáját.
...és még ha belefér egy kis gyógytorna akor az is lesz, délután valószínű Peti megy az orvoshoz de ez még változhat.:) Minden akor fogg eldőlni amikor haza ér hogy menyire fáradt.Nagyon szép napot mindenkinek!!!

2010. június 17., csütörtök

Séta Boncával:))

Délután, miután haza értünk a boltból lementem Boncával sétálni, és most hátra is mentünk a játszótér felé össze is futótűnk Bonca egy barátjával volt nagy öröm és játék is.:))Mikor feljöttem, már fésültem is ki a bundáját,mert beleragat minden féle giz-gaz de legalább egy kicsit jól érezte magát...a bundáját meg kilehet fészülni és nincs nagy baj.Nagyon szép estét kívánok nektek.

Csak ....

Korán volt az ébresztő ma is 4:30kor , de keltem is fel már az első óracsörgésnél és mentem kv-t főzni amíg nem lett kész neki álltam elpakolni. ;)Nem sokkal utána ébresztettem Petit és vittem neki a kv-t, és arra döbbentem rá nem soká itt van a Vasárnap és utána megyek hasi UH-ra így előtte nem ehetek semmit sem x órával.
azaz vasárnap semmit se..-.!!
Na de nem panaszkodom, ez csak rutin vizsgálat lesz és azért írtam le hogy még véletlenül se felejtsem le hogy nem szabad enni semmit.Mindenkinek csodás napot kívánok!

2010. június 16., szerda

Szülinapra...

Cinci ,!!
Szülinapodra azt kívánom legyen az életed Tündérálom!Szíved egy tündérrózsa, mely nem hervad el soha!Öröm legyen szívedben,s boldog légy az életben!

Sok Puszi:))

Diazepam

Megint szakad az eső és én éjjel rosszul voltam, 2x is és aztán megelégeltem és kijöttem a konyhába a Diazepam-t jobbnak láttam hogy azt adom be mint hogy egy nyugtatott vennék be éreztem hogy nem lesz elég. Így az éjszakát átaludtam,most reggel még nem volt remegésem de felkészültem rá.Peti miután elment az oviba gyorsan levittem a Boncát sétálni és... épp hogy kiártunk Bon előbb észrevett egy kutyát mint én és úgy ahogy volt kitépte magát a kezemből még észbe se kaptam és már ott volt a túloldalon. Szerencsére nem lett nagyobb,megfogtam elnézést kértem mert a kis kutya megijedt és mindenki ment tovább.Nem sokkal később jöttünk is fel mert már szakadt az eső :( Ma nem csinálok semmit , mert nem vagyok jól hm de csak elpakolok mert utálom a rendetlenséget.Szép napot mindenkinek.

2010. június 15., kedd

:D:


Szép estét nektek, remélem mindenkinek olyan szép napja volt mint nekem.!? :D:
Pedig reggel minden úgy indult, mint tegnap de... egyszercsak csörgöt a telefon és egy ismerősöm volt kivel már nagyon rég nem bszéltem.:(
Délután mikor Peti haza ért, mentunk postára és utána boltba, mikor haza értünk leszaladtam Boncával,mire felértem Peti már feltette a vacsit.:))Most meg megyek ki az erkélyre, meglocsolom a virágokkat .. jó éjt !!

Bon

Szép jó reggelt, ez a nap is úgy indul mint a tegnapi miután felkeltem arra hogy visít az ébresztő 4:30 kor mentem és csináltam kv-t és főztem is egy adagot.Felkeltettem Petit és gondoltam kicsit visszafekszem de...hiába akartam volna aludni nem ment már mindenféle járt a fejemben,hogy mit is kell ma csinálnom és a terveket is jó lenne már befejeznem.Peti miután elindult 6 előtt a buszhoz, én összekaptam gyorsan magam és levittem a Boncát sétálni felérve a szokásos körutunkból, Bon kiment az erkélyre körülnézni hogy,minden rendben van-e.Én addig adtam neki reggelit de ahogy meghallotta hogy csőrömből a tányérkája azonnal ott termet és már-már követelte hogy engedjem már oda.Most már itt pihen kint az erkélyen én meg mindjárt megyek teregetni,lassan kész van a mosás utána meg neki állok kicsi tanulok és készítek bár tervet. Nagyon szép napot mindenkinek.

2010. június 14., hétfő

Már megint ...HÉTFŐ?!

Utálom a Hétfőket, fújjj reggel miután felkeltem és mentem ki megcsinálni a kv-t hopsz egy rossz lépés és egy éles fájdalom éreztem a csípőmnél és hogy ezt tetézem a bal kezem is fáj a bögrét nem tudtam felemelni.Kicsit mérges is lettem de gyorsan vettem be egy gyulladáscsökkentőt és mentem ébreszteni Petit,megittuk a kv-t és nem sokkal utána már indult is dolgozni én meg levittem Boncát sétálni. Épp hogy felértünk már követelte a reggelit amíg Ő reggelizett rendet tettem és betettem egy adag mosást is, nem sokkal utána azt vettem észre már el is borult és dörgött az ég... gyorsan mentem is ki az erkélyre és le szettem a ruhákat és a virágokat is biztonságba helyeztem.:)
Ígértem egy kis kóstolót a tortából ......
Tegnap!!
Petivel délelőtt elintéztünk mindent még a nagy meleg előtt elmentünk boltba utána én neki álltam és kitakarítottam az összes szőnyeget ami csak létezik a lakásban de úgy elfáradtam, hogy már nem volt kedvem úgy semmihez még a gépet sem bekapcsoltam be egész nap pihentem és aludtam.:)
A torta nagyon fincsi volt talán nekem jobban is ízlett mint a banános..:$
Nagyon szép hetet mindenkinek!!

2010. június 13., vasárnap

Nem szeretem azokat a felnőtteket, akik úgy kezelik a gyerekeket, mint egy lábon kihordott betegséget. [dt]

Aki másokat ismer: okos, aki magát ismeri: bölcs; aki másokat legyőz: erős, aki önmagát legyőzi, hős! [dt]

Sose sírj olyasmi miatt, ami nem tud sírni miattad. [dt]

2010. június 12., szombat

Csak ugy!

Mindig szívesen csatlakoztam azokhoz, akik így sóhajtottak fel: 'Hála Isten, péntek van!', hiszen a péntek számomra azt jelentette, hogy a következő két napon zavartalanul tudok dolgozni - John Hope Franklin

.Hát ehhez nincs mit hozzá fűznöm, talán csak annyit hogy néha én is így érzem.

Torta!! avagy esti nasi.:)

Délutáni jó program, tortát csináltunk:) ....de most kivételesen nem banán volt az alap hanem fincsi eper azaz Vakondtúrás torta eperrel.:)) képeket is készítettem róla és most a hűtőben pihen.:)
.éss lassan nyitok ki mindent meg meglocsolom a virágaim mert nagyon szépen fejlődnek már, majd róluk is készítek képet.

Itt csak félig van készen!!
...még jön rá a hab:)
kész lett és már csak azt várja hogy valaki megkóstolja.
hozok majd nektek is egy kis kóstolót belőle, ugyan is vakondtúrás tortát eperrel még nem kóstoltam:$ kíváncsi vagyok rá.:))
Szép estét mindenkinek, és jó éjszakát!!

Egy jó...kvt??


Szép jó reggelt,hoztam nektek egy jó erős kv-t , hogy jól induljon a nap!!
az éjszakám nem volt valami fényes, este Peti már a filmen majd elaludt én meg még akkor sem bírtam aludni mikor már bementünk a hallóba. :(( Csak forgolódtam pedig én is nagyon elfáradtam meg hát az állandó 4- órai ébresztő is ugye, nagy nehezem sikerült elaludnom de sokszor fent voltam.Aztán az ébresztő kiabált 4:30-kor, elfelejtettem tegnap este kikapcsolni:$ de így legalább gyorsan felkeltem és mindent kinyitottam kinéztem az erkélyre és olyan jó hűvös volt, hogy egy pillanatra úgy gondoltam kint maradok.Bon tette jól mert amit én kigondoltam azt Ő megcsinálta :)
...én meg KB: 1 órát nagyon jól aludtam....aztán Bonca ébresztet, hogy jó volna ha lemennék sétálni.Jó nagyot sétáltunk még a hűvösben, és most már késő estig sehová..

2010. június 11., péntek

Ilyen lett...


Ma nagyom meleg volt, de ennek ellenére rendet tettem az erkélyen na de utána bezárkóztunk Boncával azaz becsuktam mindent de így is 32 fok volt a lakásban. :((
..most voltunk lent sétálni Boncával mert már nincs annyira fület meleg de így is kivan szegény. Nagyon szép estét és jó hátvégét mindenkinek!!
Puszi Réka:))

Friss kv


Ma már 4 órakor fent voltam, és kis idő után fel is keltem mentem gyorsan és tettem fel kv-t és kinyitottam az erkélyt ahogy ezt megtettem bon már kint is volt és lefeküdt a úgy mond hideg köre már amennyire hidegnek mondható.nagyjából összeszedtem a mosogatni valót és elpakoltam, és mentem is és ébresztettem Petit a finom friss kv-l.:)) Gyorsan itt volt a 6 óra észre se vettük úgy elrepült ez a kis idő és már indulni is kellett a buszhoz.

...én meg gyorsan összekaptam magam hogy, le vigyem Bonit még a kánikula előtt mentem ki a hámmal az erkélyre és olyan aranyosan feküdt hogy csináltam róla egy képet gyorsan.Mielőtt elfelejteném ma 1 év és 6 hónapos a Kicsi Anna- Jázmin, nagyon szép napot kívánok mindenkinek:))

2010. június 10., csütörtök

29 fok



Peti úgy fél 2 körül ért haza, és nem sokkal utána mentünk is a boltba hát nem sok mindent vetünk. A legfontosabb most a fagyi volt, hát vetünk egy vödörrel szinte csak azért mentünk most.egyik napról a másikra olyan meleg lett hogy a lakásban már 29 fok van.Bonca úgy ahogy bírja, mert ilyenkor reggel 9 kor viszem le utoljára s késő este mikor már nincs olyan fület meleg.Gondoltam hozok nektek is egy kis fagyit!! :))
...és úgy néz ki bújna ki a magok amiket 7-n ültetünk el.:)

Túrótorta

Hozzávalók:

  • 50 dkg tehéntúró
  • 4 tojás
  • 15 dkg porcukor
  • 2 evőkanál zselatin
  • Kis citromlé
  • 1 citrom reszelt héja
  • 10 dkg mazsola
  • Kis meggybefőtt
  • 2 dl tejszín

Elkészítése:

A tojások sárgáit a cukorral és 2 evőkanál vízzel elkeverjük, és gőz főlőtt addig tartjuk kevergetve, míg át nem melegszik.

Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a zselatint, belekeverjük az áttört túróba, a citromlevet és – héjét.

Hozzátesszük a kicsit, felfőzött mazsolát, s végül a tojások felvert habját.

Simára keverjük, majd formába öntjük / kuglófsütő /, és legalább fél napra hűtőszekrénybe tesszük.

Tálalás előtt pár másodpercre meleg vízbe állítjuk, és kiborítjuk.

Tejszínhabbal és meggyszemekkel díszítjük

Az én drága nagyim egyik receptes könyvéből írtam ki még ezt a receptet.:))

séta



Szép jó reggelt, ma is már egész korán fent voltam nem tudtam aludni és miután Peti elindult a munkába úgy döntöttem hogy ma rendbe rakom az egész lakást már a reggeli sátán túl is vagyunk így gyorsan neki is esek hogy azért hamar kész legyek Boncával még a nagy meleg előtt szeretnék sétálni egy picit.

2010. június 9., szerda

propolisz

Nagyon szép napot, mindenkinek úgy gondoltam hogy most egy kis édességet hozok nektek úgyis meleg van.
Végre!! :)Ma reggel amikor is a két óra felváltva riasztott hogy most már ideje felkelni, kikóvályogtam a konyhába tettem fel kv és addig amíg kész nem lett gyorsan rendet tettem és elmosogattam.:) Peti miután elindult az oviba lementünk szép lassan sétálni Boncával. A lábam még néha fáj, ezért próbálok mindent úgy intézni hogy minél kevesebbet keljen terhelnem.Felérve megkapta a jól megérdemelt reggelit, és utána kiment az erkélyre hűsölni kicsit és ott most jót alszik és nincs melege.
...én meg megyek és átkötözöm a lábam és beecsetelem egy kis propolisszal,aztán lefekszem kicsit amíg beszívódik és neki álok azaz folytatom a könyvet amit tegnap kezdtem olvasni.:)

2010. június 8., kedd

Tegnap este virágokat ültettünk mert meg elégeltük hogy már x ideje elültettem és még mindig semmi,így hát délutáni vásárlásnál vetünk magokat és este el is ültettük, Ma veszünk még mert egy csomag kevés lett,Peti nem soká jön haza és indulunk vásárolni, délután meg át nézi a gépem.:)

hm

Szép jó reggelt mindenkinek, már 4:30 kor fent voltam és a konyhába tettem vettem kv-főztem, amíg kész nem lett elmosogattam és keltettem Petit hogy ellne késsen. Miután így is majdnem elkéset de nem én is lementem Boncával sétálni, utána mikor feljutunk csináltam neki reggelit,és elkezdtem rendet tenni a nappaliban mert tegnap nem fejeztem be elfáradtam.:(( Most lettem kész, és tanulok egy keveset hm talán csinálok egy tervet és elkezdem megcsinálni, ma még gyógytornám is lesz.

2010. június 6., vasárnap

Most értünk haza nem rég és már-már úgy tűnt, nem találunk szemit az első kijelölt helyen végül rá leltünk és ott is hagytuk a névjegyünk.:) Úgy voltunk vele hogy még korán van. így tovább mentünk felkutatni a következőt is.Ott kicsit a gps megbolondult, de végül megtaláltuk a helyet ahol keresni kellett a kincses ládát, de azt akár hogy is kerestük nem találtuk meg így haza indultunk majd legközelebb. .:))Kirándulásunk és a kincs keresés során, a múltkori kirándulásunk útvonalához értünk ki. Képeket is késztetem, amiből néhányat fel is teszek most .:))Nagyon szép kilátásban volt részünk az úton,szerintem a képek magukért beszélnek nem is irok hozá semmit.:)



Nagyon szép kilátásban volt részünk,


Megyek nézni a Nemzet aranya C. filmet az egyik kedvenc filmem és már így is megy egy ideje úgyhogy ...
Jó éjszakát mindenkinek!!

Az első dolgunk az volt ma hogy átmentünk a Jysk-be és megvettük az asztalt amit még Péntek délután néztem ki. Igaz kicsit húzós volt haza hozni többször is meg kellet állnunk piheni, felértünk Peti már neki is állt összeszerelni, mikor kész lett vele átrendeztük a nappalit,hát sikerült csinálnunk egy nagy felfordulás.
és most megyünk a kincset vadászni, mindenkinek szép délutánt. puszi
Majd hozok képeket is.

Hát itt a jó idő....


Tegnap reggel, korán volt az ébresztő, Peti ment túrázni Balázzsal én meg úgy gondoltam rendet teszek és pihenek egy keveset mert a lábam még nem az igazi. Az erkélye egy katasztrófa volt, de hamar rendet tettem így Boncával egész nap kint voltunk és sokat voltunk sétálni. Nem sokat volt bekapcsolva a gép, de hát nagyon szép idő lett és tegnap ülhetünk ki idén először annyit eset az eső mostanság.Bonca is nagyon jól érezte magát kint hát gyorsan le is fényképeztem. Délután aludtam egy keveset, Peti este mikor haza ért átmentünk az Auchanba és utána megbeszéltük hogy ma kint alszunk mer jó filmek lesznek ne is keljen mondani Ő már az első 10 perc után elaludt én megnézem a filmet és én is lefeküdtem de.... hajnal 1 órakor arra ébredtem hogy rohamom van sikerült leállítanom de mentem is ki a konyhába és beadtam magamnak a Diazepam-t. :(( mert tudtam hogy ezzel úgy sincs vége. Hát itt a jó idő és jönnek a rosszul létek, kicsit koma is vagyok még nem sokára megyünk vásárolni ...és benézünk a jysk is.:)Szép napsütéses napot mindenkinek.:))

2010. június 4., péntek

Péntek van...


Végre itt a péntek, a tegnap esténk úgy ahogy jó volt de... egyszer csak iszonyatos zajra lettünk figyelmesek és mentünk is felkutatni hogy honnan is jön ez az iszonyatos hangzavar és kiderült a parkolóbban csináltak valamit. még a vizet is elzárták hajnal 2 kor arra ébredtem fel hogy valahol folyik a víz... Kiugrottam az ágyból gyorsan és mentem körülnézni és elzártam a vizet és akkor láttam hogy tiszta rozsda...:( mentem vissza aludni de már csak forgolódtam. 4:30 kor meg az ébresztő óra riasztót és már ott tartottam hogy kidobom az ablakon. Miután Peti elindult az oviba, lementünk sétálni és mentünk egy jó nagy kort is amikor feljöttünk adtam Boninak reggelit és bekapcsoltam a gépet és megnéztem hogy kaptam-e levelet utána mentem beágyazni és kicsit elpakoltam, délután meg megyünk egy pár helyre körül nézni és vásárolni.:) Nagyon szép hétvégét mindenkinek , mielőtt elfelejtem ismerősömnek holnap is lesz versenye,
a képre--->..itt találtam rá!!

Sz.! sok sikert kívánok neked,a holnapi versenyedhez!!
Puszi Réka!

2010. június 3., csütörtök

hm

Szép estét mindenkinek, ma nagyon jó napom volt annak ellenére hogy nem volt valami nagy meleg és a kezem is néha elkezdet remegni csak úgy és le is állt magától megmutatta hogy ez egyfajta figyelmeztetés volt hogy,figyeljek oda.... .Peti mikor haza jött kettőkor lementünk pestre kicsit csavarogni vetünk ezt azt és 18:00 órára értünk csak haza így ma nem főztünk semmit sem.:))
Jó éjszakát!! megyek kicsit nézem a tv és tuti hogy megint elalszom a filmet de nem baj úgyis korán lesz reggel.


Hoztam egy kis reggelit is nektek!!:)

Tegnap este, nem igazán éreztem magam jól így jobbnak látom ha alszom és gondoltam ma már nem lesz baj de a kezem így is remeg de vettem be egy enyhe nyugtatott.Peti miután elment dolgozóba, levittem a Boncát és sétáltunk egy jót most meg hogy eltereljem a figyelmem tanulok kicsit és közben rendet teszek ...:))) Hoztam egy kis reggelit is nektek:)

2010. június 2., szerda

Érdekes!!!

A napokban hozta anyu a gyógyszereim, és mondta hogy mennyire ledöbbent mikor az egyik életmentő gyógyszert nem adták közgyógyellátásra se eü-re és egy csinos összeget kértek érte.Felháboritó hogy valamilyen fő okos úgy gondolta hogy ezt a gyógyszer nevezzük nevén, Diazepam-ot leveszi a listáról, most akinek szüksége van erre a gyógyszerre, az fizessen x összeget és gondolja meg 2x mikor használja fel... :(( Mert ugye PL: ami nekem kell abban csak 5 db-n.:(

2010. június 1., kedd



Csak jöttem és hoztam egy kis meleg teát, itt nagyon hideg lett :(gondoltam jól fog esni..
Jó éjt puszi

megint esik...

Szép Kedd reggelt,mindenkinek itt szakad az eső én már 4:30-kor fent voltam nem is bírtam volna aludni tovább felkeltem és mentem a konyhába kv csinálni és megint nem birtam felemelni azt az apró kv bögrét sem.Peti miután elindult az oviba én levittem Boncát sétálni el is áztam rendesen, de sebaj ahogy fel értünk gyorsan megszárítottam Bon szőrét most kis csini lett.Neki álltam mosni és beágyazni mikor is jött a tel Petitől hogy haza küldték és úton van haza.

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.