2010. június 30., szerda

mert

Nagyon meleg van,délután mikor Peti haza ért az oviból ittunk egy laza kv-t és indultunk is vásárolni de.....hogy meglegyen a napi sétánk körbementünk az Auchanba,nem kellet ma sok mindent venni de a leglényegesebb ebben a melegben a fagyi szerintem....Mikor haza értünk úgy 16 óra után értünk haza feljöttem Boncáért és levittem a sövénynyírót Petinek, amit hazahozott, hogy megnyesse az előttünk lévő szomorúfűzfát.( mert már a lépcsőn alig lehetett feljönni, olyan mérges voltam mindig hogy kerülgetni kell.)
Addig én megsétáltattam a manót, és mikor feljöttünk, kifőztem a tésztát a vacsihoz Peti meg játszott kicsit a prince of persia -l ma is de.... ma az én jó megfigyelő képességem-re is szükség van és a segítségemre, mert ugye ehhez a játékhoz már annyi gombot kell lenyomva tartani egyszerre, hogy minimum 6 kéz szükséges hozzá.:))Most kicsit kimegyek az erkélyre, szép estét és jó éjszakát mindenkinek!!

3 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Hogy vagy, hogy bírod ezt a nagy meleget? Visszaolvastam és látom már szedned kell a gyógyszert, pihenj sokat és vigyázz magadra. Olvastam, hogy nem tudsz nálam kommentelni, sajnos nem tudom mi lehet az oka, mert a többieknek sikerül. A te virágaid szépek kint az erkélyen? Én úgy örülök a kaktuszomnak, még sok bimbó van rajta.
Szép estét kívánok!!Puszi

Petinek nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Rékamanó írta...

Köszi Gizi. átadom ha haza ért. :)

Rékamanó írta...

A virágaim jó hogy említed, pont tegnap néztem őket, és csináltam néhány képet is. Majd teszek fel.
Te hogy bitód ezt a meleget?Szép napot neked

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.