2010. június 12., szombat

Torta!! avagy esti nasi.:)

Délutáni jó program, tortát csináltunk:) ....de most kivételesen nem banán volt az alap hanem fincsi eper azaz Vakondtúrás torta eperrel.:)) képeket is készítettem róla és most a hűtőben pihen.:)
.éss lassan nyitok ki mindent meg meglocsolom a virágaim mert nagyon szépen fejlődnek már, majd róluk is készítek képet.

Itt csak félig van készen!!
...még jön rá a hab:)
kész lett és már csak azt várja hogy valaki megkóstolja.
hozok majd nektek is egy kis kóstolót belőle, ugyan is vakondtúrás tortát eperrel még nem kóstoltam:$ kíváncsi vagyok rá.:))
Szép estét mindenkinek, és jó éjszakát!!

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Régen jártam már nálad, mert volt egy kisebb szemműtétem és nem tudok sokat a gépnél ülni. (jobban mondva szinte semmit)
Nagyon guszta lett a torta, majd kíváncsian várom neked hogy ízlett.Én még mindig nem sütöttem meg, pedig megfogadtam a múltkor amikor feltetted. Nálunk is őrült meleg van, de talán holnaptól enyhülés jön.
Vigyázz magadra és ne menj ki ebben a nagy melegbe, na és igyál sok folyadékot.
Szép, és kicsit hűvösebb hetet kívánok.Puszi:)

Rékamanó írta...

Szia:)
Milyen szem műtéted volt??????

Akkor jobban is teszed ha nem is ülsz a gép előtt semmit pihenj a szem az nem játék.. a tortát meg majd meg sütöd ha jobban leszel.:)) puszi!!

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.