2010. július 31., szombat

Kezdem kedvelni, az aMSN-t amit csak ideiglenesen tettünk fel,míg kiderül mi a baj.:))
Nem csak hogy mutatja de meg is tartja a dátumot ki mikor jelentkezett (ki v. be) idő szerint,
PL: 15:31:07(.....) elérhető és 15: 31:19(.....)kijelentkezve egészen addig látható a lista, míg én ki nem lépek.;)
.....de még azt is mutatja ki tiltott le!
Aki épp tiltott, neve mellett egy jel, és ha rá viszem az egeret azt írja: Nem vagy a partner listáján.
Hm....
Ez van,így jártam!!!

2010. július 30., péntek

Msn


Ma úgy döntöttünk újra rakjuk a gépeket, majdnem egész napos program lett belőle mikor már majdnem kész lettünk és mindent vissza állítottunk úgy ahogy :$ már csak az msn és akkor... jött a gond ami persze orvosolható!!;) Így egy kis fejtörés után a probléma majdnem megoldva.:))
Míg Peti javította a hibát én megfürdettem a Boncát és kiigazítottam a bundáját.Szép estét,és jó éjszakát mindenkinek.
Puszi:))

2010. július 29., csütörtök

Már 3 napja úgy érzem valami nem stimmel, és ma mikor már 4x csörgött az ébresztő,nem is akartam róla tudomást venni és aludtam tovább...Majdnem el is aludtunk,fél 6 után keltünk fel Peti látta rajtam hogy nem vagyok jól és mondta feküdjek vissza:))8után ébredtem fel,Peti már úton volt haza és Vera is telefonált mikor is megyünk mert akkor mondja Annának hogy jönnek keriék.
...és ahogy ezt kimondta,Vera Anna nevetett és utána kaptam egy puszit is..Vera azt is elmesélte,hogy mikor mondja neki sétáltasd meg a majmod Ő azt mondja Bo-bo Vera rákérdezett Bonit akarod sétáltatni a válasz Igeeen!
A buszunk kb:1 óra múlva indul, addig van még egy kevés idő úgyhogy megyek is megiszom a reggeli kv-m ...
Szép napot mindenkinek!!

2010. július 28., szerda


Megint egy ronda idő van igaz nem esik(még) de a szél csak úgy tombol.
Az egész délelőttöm azzal telt hogy kitakarítottam, és így délután már pihi van ha minden igaz holnap megyünk Annához.:)) Megint egy ronda idő van igaz nem esik(még) de a szél csak úgy tombol oda kint, és ilyenkor Bonca se akar lemenni sétálni:( elszokott ilyenkor bújni egy számára biztonságos helyre..

2010. július 27., kedd

Délutáni séta Boncával....

.....mikor már úgy volt hogy indulunk le Bon már-már tűkön ült vagyis fel-fel mászkált mikor indulunk már??,
Mondtam neki már is .......
mikor le értünk, rohant balra-jobbra kereste Petit de sajna nem nyert el indultam vele a Buszmegálló felé és míg mentünk 3x is visszafordult:((
hm? gondoltam megkérdem tőle jó játék??
Olyan kis sunyi módon rám nézet és mentünk tovább,egyszer csak felkapta a fejét és nagyon figyelt, körbe néztem gyorsan, mert ugye van 2 kóbor kutyánk de nem ők voltak hanem Peti ért haza az o.r.f.i--ból.
De ment is tovább az orvoshoz mi meg mentünk hátra, de mikor átértünk a parkoló másik végére már láttam hogy rossz ötlet volt hisz az én Drágám mindentől meg ijed ugyan is mi felénk most nagy felújítások vannak így fúrnak és nagy a zaj.. :((így azzal a lendülettel meg is fordulta és jöttünk fel,ahogy fel értünk és levettem a hámot róla.Nagyobb volt az ijedelem de nem ijedt meg annyira mint én azt gondoltam de..gyorsan megnyugtattam.:))
....és már el is tűnt.

Cseresznyés túrótorta

Hozzávalók 12 személyre!!
500 g cseresznye
750 g sovány tehéntúró
1/8 l tej
1 csomag pudingpor
vanília
1 evőkanál finomra reszelt
citromhéj
3 evőkanál citromlé
2 tojás
1 evőkanál vaj
50 g mazsola
kevés liszt
125 g cukor

Elkészítése:
1.
Megmossuk a cseresznyét megszárítjuk és kimagozzuk.A túrót,tejet,pudingport,vaníliás cukrot,citromhéját,citromlevét és a két tojássárgáját egy tálba tesszük, és simára (krémé verjük).
2.
Egy 24 cm átmérőjű tortaformát kivajazunk,majd összekeverjük a mazsolát és a lisztet.A tojásfehérjét habbá verjük,cukrot adunk hozzá, és tovább verjük,amíg a hab egészen kemény nem lesz.
3.
A mazsolát és a tojásfehérjét a túrókrémbe keverjük, majd beleöntjük a tortaformába és elsimítjuk. Cseresznyét teszünk a tetejére.
4.
A tortát az előmelegített sütőben megsütjük,és miután már kész van a formában hagyjuk kihűlni.

Mi illik hozzá??
Tejszínhab a díszítéshez,esetleg egy kis narancslikőr.

Valamelyik nap úgy láttam hogy gond van a géppel így egy gyors elellenőrzés és sajnos találtunk is sok hibát,hát amit lehetett kijavítottunk és töröltünk gyorsan..Nem lett komolyabb baj!!
Bonca egész jól érzi magát hogy nincsen annyira meleg sőt:))Sokat sétálunk és játszunk persze én meg fagyok nem szeretem a hideget, és egyik nap a vesém a másik nap a nyakam fáj:( Peti azt mondta ne kombináljak...

2010. július 26., hétfő

....

Nagyon szép délutánt kívánok igaz ronda egy idő van utálom hideg van!! :((
fázom!!!!!!!!!!!!!!
Hétvégén kint voltunk, Bián apuéknál ebédre voltunk hivatalosak bepótoltuk apu szülinapját és Petiét is megünnepeltük.....:)))
Vasárnap egész nap nem volt kedvem semmihez,így hát egész nap pihentünk és megnéztünk egy bruce willis filmet, :)) nagyon jó volt . :))))egyik kedvenc színészem...
Más:

Boldog Névnapot az én kicsi unokahúgomnak Annának!!!
Sok puszi neked:))

2010. július 23., péntek


Éjjel nem volt semmi baj, Diazepam érintetlenül ott van az ágy mellett.:)) De ezzel még nincs vége reggel kv-s közben volt egy kis remegés hogy még ezzel nincs itt a vége, hát a reggeli gyógyszerem mellé járt egy enyhe nyugtató is. :$ A sétánk után Bon megkapta a reggeliét és kimentünk az erkélyre egy kicsit, én adtam a virágoknak vizet és utána bejöttem Bonca még kint maradt, és néha mérgelődött egy kicsit ha nem tetszett neki valami. :) A napokban kezembe került egy képeslap az emlékeim közül megfordítottam kitől is kaptam egy nagyon régi barátnőmtől M. kaptam, eszembe jutott mi lehet velük, még a fényképek is előkerültek hát gondoltam egyet megkeresem őket iwiw-n hátha..Nagyon boldog lettem mikor,
is meg találtam az Ő kicsi fiát N. :)))))

2010. július 22., csütörtök

Diazepam

Erős időváltozás lesz a hétvége felé ha én már most érzem :((
Reggel mikor felkeltem semmi jelét nem láttam annak, hogy ma valami is lesz szépen rendet tettem még a gépet sem kapcsoltam be de....... miután Peti hazaért és átmentünk az Auchanba már épp a pénztárnál voltunk mikor csak úgy spontán elkezdet remegni a kezem
( pedig hát nem ijedtem meg semmitől)
Szerencsére nem alakult ki a roham de nem sok kellet volna hozzá, mikor haza értünk vettem be seduxent és elfoglaltam magam azzal hogy neki álltam a konyhát nagy takarítani és míg elfoglaltam magam nem is jelentkezett de ahogy leültem pihenni 3x is volt remegésem.:((Hát mit is tegyek? bekapcsoltuk a tv-t és egyszer csak elaludtam majd 5 órát aludtam,nem rég ébredtem és már sétálni is voltam Boncával gondoltam kicsit gépezek :$ már-már úgy tűnt hogy az alvással kialudtam
... hát nem!!:(
Minden esetre, felkészülve Diazepam a közelben van,és ha kell azonnal de több mint valószínű hogy éjszakára igen..

2010. július 21., szerda

krumplis tészta


Mit is főzzünk ma????

Nagy dilemmában voltam, mi is legyen a vacsi hát ellátogattam egy két helyre és Gizinél ráleltem a krumplis tészta receptjére :))Amúgy is imádom, de így még nem készítettem el soha hát megcsináltuk... így én soha nem ettem még és isteni finom...:))

A változatosság kedvéért ma a nyakam fáj, és a gerincem mikor felébredtem még nem is vettem észre hmm biztos mert annyira fáradt voltam még...Csak miután már a reggeli sétán túl voltunk,Boncával, mikor fel értünk mentünk is a fürdőbe és meg fürdettem és utána levágtam a kényes helyeken a szőrét, na és ne álljunk meg itt ....lenyírtam a bundáját megint, csináltam neki egy csini frizurát.:)
....és utána kiküldtem az erkélyre egy kicsit amíg rendet tettem, és utána adtam neki reggelit !! :) Most már itt van mellettem és próbál kunyerálni még egy kis kaját de nem kap fogyokurán van.. Nagyon szép napot mindenkinek.:))

2010. július 20., kedd


Ma úgy ahogy jó napom volt csak a bal kezem fáj, reggel miután feljöttem a sétából akkor vettem észre hogy, alig bírom felemelni.Tettem vettem Boncával foglalkoztam egy cseppet mert a kis asszony kezd egy picit a fejünk re nőni.
( akaratos lett)
10 óra lehetett mikor Peti haza ért, hát mentünk is a boltba egy laza kv után, nem sok mindent kelet venni így hamar itthon voltunk és gyorsan meg is főztük az ebédet, vacsorát,és közben kitaláltuk ma hová is menjünk de semmi frappáns nem jutott az eszünk be így ahogy kész lett a krumplileves el is indultunk és mentünk amerre a lábunk vitt.:)) Út közben megbeszéltük,hogy még a héten megyünk Szentendrére is de most csak bementünk Pestre csavarogni.Nem is olyan rég értünk haza, Boncával már voltam is sétálni egy jó nagy kört mentünk állítólag vihart mondanak estére .:(
...és már hallom is:((

2010. július 19., hétfő

Peti mikor hazaért úgy döntöttünk hogy elmegyünk csavarogni de hová is menjünk? egy kis gondolkozás és tanácskozás után arra jutottunk kimegyünk Biára anyuékhoz,el is indultunk már-már a buszon voltunk és akor hívtuk őket hogy 20 perc és ott vagyunk de.... az időpont nem megfelelő hát mit volt tenni leszálltunk a prem1er.l és megnéztük hogy mikor indul onnan Pestre busz..
Míg vártuk a busz... kicsit számoltunk és kiderült hogy mindössze 10 ft-t mentünk volna Biára.:$Nem soká meg is érkezett a busz ami bevitt minket az Etele út-g onnan mentünk tovább kicsit csavarogni, egy kicsit és a svábhegy-n kötőtűnk ki ott vetünk üdítőt és néni rágcsálnivalót és vártunk egy következő buszt és indultunk haza.:))Nem rég értünk haza és az első dolgom az volt hogy Boncát levittem sétálni.
Nagyon szép estét kívánok mindenkinek!!

Mindenkinek szép jó reggelt, végre tudtam( tudtunk) aludni már nagyon fáradt voltam nagyon hamar el is aludtunk.:))
Ma reggel nem is akartam felkelni de Peti ment dolgozni,így miután Ő elindult én összekaptam magam és levittem sétálni Bonnit,mentünk egy jó nagy kört találkoztunk az egyik szomszéd kutyával is,aztán megláttam egy kóbor ebet hát ne is keljen mondanom lenem vetem róla a szemem.
...és mentünk tovább a szokásos útvonalunkon amikor felértem átnéztem és most kint hűsöl az erkélyen.

2010. július 18., vasárnap

Szép estét mindenkinek, kicsit lehűlt a levegő és mindenki jobban érzi magát,Boncának még bohóckodni is van kedve :) nekem meg ma is kellett bevennem nyugtatott.Már 2 napja feszült vagyok.
...De délután tudtam egy keveset aludni végre!!
Nem volt már 34 fok a lakásban csak 29....
puszi:))

2010. július 17., szombat

Bonca megérzése

Amikor beköszöntött a kánikula én azt előző este megeresztem, rosszul is voltam és rosszat is álmodtam az éjjel, kellet is a diazepam.
...Azóta kánikula van alig ültem a gép elé egyszerűen nem, Boncát is csak reggel és este viszem sétálni, mikor még vagyis már nincs annyira meleg.Egész nap csak rá figyelek és negyed óránként vizet cserélek és ha kell meg fürdetem,a lakásban most is 33 és fél fok van és az erkélyt egész nap tűzi a nap.Most azt mondják az illetékesek, hogy jön valami lehűlés, de addig is mi is a meg oldás????????
a megoldás a fagyi lenne? ami még a hűtőben is meg olvad. :(
vagy, a vízpart? hát nem tudom:((
és aludni sem lehet, a héten alig aludtam valamit!!
..Az előbb vettem észre hogy Bon mindig ott van ahol én, akkor jöttem rá hogy ez egy jelzés hogy valami lesz hisz ő előbb meg érzi, mondtam is neki hogy veszek be seduxent jó.:)) Abból nem volt még baj....

2010. július 13., kedd




Vasárnap kimentünk Biára a Kicsi Annához,még a buszon csörgött a telefonom hogy hol is vagyunk... mondtam Verának hogy épp most kanyarodtunk be Biára pár perc és ott is vagyunk.:)) Kicsit várnunk kellet mert el ugrott a boltba,kicsit később már meg is érkezett a gyerek hadsereggel.:)) Anna amikor meglátott volt egy kis mosoly az arcán, de nem is tudott hirtelen hová tenni, hogy hogy is kerülök én oda csak nézet meglepődött arccal egészen addig amíg fel nem értünk.Fent

beszélgetünk egy keveset és

játszottunk,a gyerekekkel és hamar el is jött az ebéd ideje..... azután a délutáni alvás na persze csak is a gyerekeknek. Mi kint megvártuk Verát a konyhában amíg Ő elaltatta Annát.Nem sokkal később ki is jött és mesélte hogy azt mondta Anna Réta és mutatott a csukot ajtóra ..Vera meg mondta naki aludj ha felébredsz még itt lesz Réka..
Mi is megebédeltünk és beszélgetünk egy keveset Vera meg is jegyezte hogy hajat kellene festeni,meg is beszéltük hogy megvesszük a festéket és majd úgy jövünk legközelebb, aztán már nekünk sajna jönni kellet is haza.:( De mondtam Verának puszilom Annát és hogy a héten jövünk.Egy rövid búcsú után elindultunk a buszhoz, hát igen sajna ez egy rövidre sikerült látogatás lett, de haza kellett jönni a nagy meleg miatt nem mertük egyedül hagyni Boncát .Majd a héten tovább maradunk, talán egy röpke játszótér is belefér majd.:)Egy-épként pont 1 év és 7 hónapos volt vasárnap a kicsi.
képeket is készíttetünk!!

2010. július 11., vasárnap

Diazepam


Éjjel rosszul voltam 3x is felébredtem arra hogy, remeg a kezem végül kimentem és beadtam magamnak a diazepam-t. Reggel 5 után már fent voltam, és gyorsan elpakoltam és elmosogattam és persze főztem kv-t is utána levittem Boncát egy hosszú sétára.
...és nem soká indulunk a buszhoz ami elvisz minket a benzinkutik és ott várnunk kell egy kicsit és irány Bia.:)
Majd hozok képeket is!!
Szép napot kívánok mindenkinek, és hoztam egy kis teát is nektek.:))
puszi!!

2010. július 10., szombat

Holnap megyünk Annához reggel 9 :37-kor indul a busz és csak délután jövünk haza..Szép estét mindenkinek!!

Marhahús hideg tormakrémmel

Elkészítése:
1.
A húsra vizet öntünk,majd fedő alatt felforraljuk, a habot leszedjük,a zöldséget hozzáadjuk.Majd a húst fedő alatt pároljuk!
A sárgarépát megtisztítjuk,majd fél cm-s csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk a héjától és vastag szeletekre vágjuk.
2.
A póréhagymát megtisztítjuk és a közepéig bevágjuk, megmossuk utána összekötözzük.
3.
A zöldséget 25 perccel a tálalás előtt a levesbe tesszük,és puhára főzzük.A zsemlemorzsát és a tejszínt a forró húslevesbe kikeverjük,s néhány percig főzzük míg sűrű nem lesz.
Sóval, Borssal,csípős tormát is tehetünk a hús levébe.
4.
A húst szeletekre vágjuk,a zöldségekkel díszítjük, petrezselyemmel megszórjuk.A hússzeleteket a (levessel felöntve) lefagyasztjuk.

Hozzávalók: 4 személyre!!
800 g marhafelsál
1 csomag zöld-fűszer
( petrezselyem, kakukkfű,lestyán,zellerzöld, póréhagyma,babérlevél,só)
4 sárgarépa
2fej vöröshagyma

1 szál póréhagyma
4 evőkanál apróra vágott petrezselyem.

A tormakrémhez:
50 g zsemlemorzsa
1/8 l húsleves
1/8 l tejszín
ízlés szerint só és fehérbors
1 csipetnyi cukor
reszelt torma

Jó étvágyat!

2010. július 9., péntek

Őszibarackos fagylalttorta

Elkészítése:
1.
Az őszibarackot lecsöpögtetjük a levét addig főzzük, amíg1,25dl-re csökken.A zselatint hideg vízbe áztatjuk,majd kinyomkodjuk.Az őszibarackot levében feloldjuk és kihűtjük
2.
A piskótát készen vesszük, de magunk is megsüthetjük.Egy nyitható tortaformába fektetjük.A piskótára helyezzük az őszibarackokat,12 részt hagyva a szeleteléshez.
3.
A vaníliafagylaltot a hűtőszekrényben kissé felengedjük,egy hűtött tálban kikeverjük,és a kihűlt őszibaracklevét hozzáadjuk. A krémet az őszibarackokra töltjük, lesimítjuk és lehűtjük.
4.
A mandula szeleteket megpirítjuk.A tejszínt a cukorral felverjük,és 12 rózsát nyomunk a torta tetejére.A mandulával és a gyümölccsel díszítjük.
Hozzávalók 12 személyre:
750 g konzerv őszibarack
6 lap zselatin
1 vékony piskóta
300 g vaníliafagylalt
2 evőkanál vékony lapocskákra vágott mandula
2,5 dl tejszín
30 g cukor

Elkészítési idő:35 perc
Hűtés:20+120perc
Díszítés:15 perc

sebaj...

Itt a hétvége végre lehet pihenni!! Ma reggel kicsit rendbe szettem a lakást és utána egész nap kint voltam az erkélyen Boncával. Be se kapcsoltam a gépet na jóóó csak egy kicsit úgy 12 -és 13 óra között... :$ de sehol senki, így ki is kapcsoltam és gyorsan összekaptam magam mert úgy volt hogy még ma megyünk Biára de lekéstük a buszt.:(( Na sebaj majd Szombaton v. Vasárnap!!

Átmentünk az Auchanba és bevásároltunk, gyorsan, a vacsi már félig készen is van,nem is tudom, hogy lesz-e időváltozás de elkezdet remegni a kezem.:( úgy gondoltan megleplek titeket egy finomsággal.. :))
......

2010. július 8., csütörtök

Éssssss
megint csütörtök van nem soká itt a hétvége és megyünk Annához. :)) úgy elrepült ez a hét is észbe se kaptam egész héten alig-alig voltam gép előtt nem volt kedven és energiám sem hozzá meg szinte nem is voltunk itthon,este meg ahogy leültünk megnézni egy filmet azt menetrend szerint el is aludtuk. :$
Ma reggel az ébresztőt se hallottam meg annyira kivagyok merülve, Peti úgy szolt hogy kelni kéne mert ..... de nem késte le a buszt.:))Délután mikor haza ért, rohantunk hogy elérjük a buszt a tesco-ba vetünk ezt azt és benéztünk a fressnapf-a is vetünk a leányzónak ajándékot.. ...Mikor már haza felé jöttünk megbeszéltük hogy, még ma megfürdettem és hogy este kiülünk vele az erkélyre.:))
Megyek is és megfürdettem Boncát,szép estét nektek!!

2010. július 5., hétfő

Elfelejtettük...

Tegnap este Bonni nyakán találtunk egy sebet...nem valószínű hogy kullancs de azonnal lefertőtlenítettük propolisszal nem árt az óvatosság.


Így....


Reggeli sétánál ma kicsit ideges voltam le nem vettem a szemem Bonniról, mikor fel jöttünk már néztem is át a bundáját kullancsot kutatva. :(( Többször is átnéztem egymás után, az utána csináltam neki reggelit és amíg evett elmosogattam és beágyaztam utána mentünk is ki az erkélyre Ő hűsölt én meg megcsináltam az erkélyt és most olyan ahogy én azt elterveztem. :$ Utána kicsit megint kutakodtam a neten, kicsit később már jött is haza Peti és mentünk boltba, útközben v. még itthon áá mindegy megbeszéltük hogy resztelt máj lesz a vacsi.
Még az Auchanban voltunk mikor csörög Peti telefonja és anyu volt hogy úton van hozzánk a gyógyszereimmel így délután fél órácskára feljött hozzánk.
Nagyon szép estét, és jó éjszakát mindenkinek.

2010. július 4., vasárnap

Velence és a lángos !?

Ma ugyancsak korán keltem egyrészt hogy kicsit lehűtsem a lakást másrészt hogy Petit keltettem.... mert úgy volt megy Biára de............a terv megváltozott így mi is legyen ?
Hát elmentünk lángost enni :)))) Miután haza jöttünk a boltból én levittem a Bonit, Peti addig megnézte a hogy mikor is indul a vonat. Össze pakoltunk egy két holmit és irány a vonat állomás,már ott vártunk egy ideje mikor is én kiszúrtam a távolban Balázst megvettük a jegyeket és utána elkezdtünk tanácskozni ki kísér kit.:)mert mindenkinek az volt a fejébe egy M.Á.K utazási kedvezmény van pedig..... és akor mondtam hogy úgy kelet volna venni a jegyeket hogy, 3. 90% , de már a jegyek meg voltak így sajna Balázs teljes áron utazott. :(Pedig a megoldás adott volt!!
Elindult a vonat Velencefürdő felé egy darabig mentünk a vonaton de végül meg untuk és letelepedtünk annyian voltak. áááá oda az út kész téboly volt de jót hülyéskedtünk legalább. :)) Mikor oda értünk, elköszöntünk Balázstól, mert ő ment cseresznyét szedi a nagyijához hiába mondtuk neki jöjjön velünk strandra..Ott voltunk 1-2 órát ettünk fincsi lángost és fagyiztunk aztán indultunk is vissza sajnos képet nem készítettem pedig érdemes lett volna annyian voltak.
Vissza felé már az új vonattal jöttünk és úgy éreztem ott helyben megfagyok... hihi nem rég értünk haza és csak most érzem hogy kicsit fáj a lábam .

2010. július 3., szombat

Szép szombat reggelt, :) alig bírtam aludni a meleg miatt, és ma is korán ébredtem mert Peti ment túrázni ide..
.Levittem sétálni Bonnit miután Peti elindult a buszhoz és persze Őt kereste és utána akart menni hát egy gyors hátra arc és elindultam a másik irányba, mentünk egy jó nagy kört de még hűvös volt majdnem hogy fáztam.Mikor feljöttünk kapót reggelit és utána kiküldtem az erkélyre én meg úgy gondoltam ,hogy
először gyorsan kitakarítok de fél óra és kész is lettem hát kutattam egy kicsit a neten, ésss ugye bár aki keres az talál. :$Most átolvasom és utána pihi van, este meg kiülünk Boncával az erkélyre, kicsit feszült vagyok és Peti csak este ér haza remélem nem lesz addig baj.

2010. július 2., péntek

majd nem....

Tegnap este úgy 7 körül, kimentünk Boncával az erkélyre, én olvastam egy kicsit és megnéztem a növényeim. képet is készítettem amit most fel is teszek,hogy mi is lesz belőlük hát majd kiderűl

Peti csak úgy vegyesen ahogy jött úgy ültette el már alig várom.. :)) Hát kíváncsi leszek!!
....nagyon intenzív illatot áraszt már most és azt szeretem.
És egyszer csak, azt éreztem hogy fáj a gerincem meg is jegyeztem hogy ez a fájdalom ismerős de régen fájt már így .:(

Ma reggel majdnem elaludtunk,kb: negyed 6 lehetett mikor mentem kv-t főzni, de Peti nem késte le a buszt,
...de hát péntek van kimerültem és a meleg na meg a mindennapos korai ébredés .:$
Bonninak adtam reggelit, és csak utána mentünk sétálni én addig össze pakoltam és betettem egy mosást, és elpakoltam a ruhákat......
...........
mikor feljöttünk kiküldtem az erkélyre hűsölni amíg lehet de mindig be jött így kimentem én is nem rég jöttünk be és gondoltam leviszem gyorsan mielőtt nagy meleg lesz aztán már csak este.Most meg itt vagyok egy cseppet úgy is nem soká jön haza Peti és megyünk boltba aztán lehet csavargunk egyet és megint Pesten kötünk ki ahogy mindig. :))Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!

2010. július 1., csütörtök

!?

Délután beszéltem Verával, és kérdezte hogy, hogy bírjuk a meleget és elmesélt hogy amikor a kicsi Anna- Jázmin akárhány szór meglát egy buszt felkiált: Réta-Réta!! :$ megbeszéltük hogy, jövőhéten hétvégén megyünk hozzájuk.. :))

Annamáriának!!

Egy nap, majdnem olyan mint a többi,
De az emlék már a holnap poharát tölti, És a holnap most még csak álom virág,Ám a perc itt van,mosollyal nyit rád, Hogy legyen erőd, legyen hited,Amíg utadon terhedet viszed,És tudj nevetni,játszani örömmel,Hogy a holnap szeretni jöjjön el,Napsugárral, esővel,szivárvánnyal,A szívben tűzzel,a kertben száz virággal, S hogy legyen aki szeret, S ott van veled, Boldog Névnapot kívánok neked!!


Amy, és Ami, !!

Sok puszi mindkettőtök -k!!

Réka :))

Egy jó...

Reggel miután magamhoz tértem, kimentem a konyhába és elkészítettem a kv-t mentem ébreszteni Petit. :)) Nem sokkal később fel is kelt, és pakolt össze, én meg már azon gondolkoztam hogy, miként tudok minél hamarabb rendet tenni.Hogy neeeeeeee a melegbe keljen!!Levittem a Boncát sétálni de előtte betettem egy mosást,lent már nagyon meleg volt de...... mégis hűvösebb mint a lakásban.Mikor feljöttünk Bonni megkapta a reggelit én meg beágyaztam és elmosogattam negyed 8 kor már a ruhákat teregettem kintaz erkélyen.Gondoltam hozok egy kv-t nektek ha már ilyen korán van...
Nagyon szép napot kívánok mindenkinek!!!,

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.