2010. július 17., szombat

Bonca megérzése

Amikor beköszöntött a kánikula én azt előző este megeresztem, rosszul is voltam és rosszat is álmodtam az éjjel, kellet is a diazepam.
...Azóta kánikula van alig ültem a gép elé egyszerűen nem, Boncát is csak reggel és este viszem sétálni, mikor még vagyis már nincs annyira meleg.Egész nap csak rá figyelek és negyed óránként vizet cserélek és ha kell meg fürdetem,a lakásban most is 33 és fél fok van és az erkélyt egész nap tűzi a nap.Most azt mondják az illetékesek, hogy jön valami lehűlés, de addig is mi is a meg oldás????????
a megoldás a fagyi lenne? ami még a hűtőben is meg olvad. :(
vagy, a vízpart? hát nem tudom:((
és aludni sem lehet, a héten alig aludtam valamit!!
..Az előbb vettem észre hogy Bon mindig ott van ahol én, akkor jöttem rá hogy ez egy jelzés hogy valami lesz hisz ő előbb meg érzi, mondtam is neki hogy veszek be seduxent jó.:)) Abból nem volt még baj....

4 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Látom nagyon megvisel ez az idő, vigyázz magadra nagyon. Én is csak szenvedek, és aludni sem tudok, pedig fáradt vagyok. Éjszakára vihart jósolnak, lehet Bonca már előre érzi. Látod ő figyelmeztet minket, akkor én is felkészülök rá.
Jó éjszakát, szép álmokat.Puszi

Rékamanó írta...

Szia Gizi.
Igen megvisel de az éjjel megérkezett a beígért lehűlés már csak 29 fok van a lakásban és fúj a szél.
Boncának elég jó megérzései vannak:))
puszi neked és szép napot

Kata írta...

Réka, nálunk az erkélyes részre - amit szintén nagyon sokáig tűz a nap, ráadásul körbe is járja:( - fehér redőnyt javasoltak, ami nagyon jól bejött, azóta 2-3 fokkal kevesebb van, télen pedig a hideget is elég jól fogja; csak ajánlani tudom!
Puszi:)

Rékamanó írta...

Szia Kata.
igen gondoltunk mi is rá de épp most vannak nálunk a felújítások így várunk vele.
Szép estét neked puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.