2010. július 23., péntek


Éjjel nem volt semmi baj, Diazepam érintetlenül ott van az ágy mellett.:)) De ezzel még nincs vége reggel kv-s közben volt egy kis remegés hogy még ezzel nincs itt a vége, hát a reggeli gyógyszerem mellé járt egy enyhe nyugtató is. :$ A sétánk után Bon megkapta a reggeliét és kimentünk az erkélyre egy kicsit, én adtam a virágoknak vizet és utána bejöttem Bonca még kint maradt, és néha mérgelődött egy kicsit ha nem tetszett neki valami. :) A napokban kezembe került egy képeslap az emlékeim közül megfordítottam kitől is kaptam egy nagyon régi barátnőmtől M. kaptam, eszembe jutott mi lehet velük, még a fényképek is előkerültek hát gondoltam egyet megkeresem őket iwiw-n hátha..Nagyon boldog lettem mikor,
is meg találtam az Ő kicsi fiát N. :)))))

8 megjegyzés:

Ami írta...

Örülök, hogy nem volt gond az éjszaka! Ha nem kellemetlen, mesélnél kicsit arról, miért kell gyógyszert szedned, de csak ha kedved van hozzá!
Nagyon cuki a kutyus :)
Szép napot!
puszi
Ami

Rékamanó írta...

Szia
Ami!:)
Nem kellemetlen, csupán Epilepsziás vagyok és állandó gyógyszeres kezelés alatt álok. Persze ezen kívül sok más problémával is küszködök, kisebb-nagyobb sikerrel.
Szép napot neked is:))
puszi!

boszi-boszi írta...

Szia húgi nézz át hozzám találsz ott valamit amit a boninak küldtem

Rékamanó írta...

Szia Boszi!
Köszönöm szépen Bonca nevében is....
Majd megyek és megnézem:))

Ami írta...

Köszönöm, hogy leírtad, együttérzek veled! Nem gondoltam volna, hogy ezért kell diazepámot szended, bár tudom, hogy milyen gyógyszer.
Puszillak!

Rékamanó írta...

Szia Ami
Ugyan már,
10 éves koromtól vagyok epilepsziás sok mindenen túl vagyok 15 perces rohamom is volt már és szájzáram is..Diazepamot is nagyon későn tanultam meg hogy is tudom magamnak beadni.

Ami írta...

Drága Ré!
Látszik a blogodból is, hogy nagyon odafigyelsz magadra, felismered az előjeleket, és ez szerintem nagyon jó és nagyon fontos.
Szívből kívánom, hogy soha többé ne legyenek komoly rohamaid. Nagyon vigyázz magadra, de mit is fecsegek ennyit, ügyes lány vagy Te! ;)

Rékamanó írta...

:))

Köszönöm Ami!!

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.