2010. július 5., hétfő

Elfelejtettük...

Tegnap este Bonni nyakán találtunk egy sebet...nem valószínű hogy kullancs de azonnal lefertőtlenítettük propolisszal nem árt az óvatosság.


Így....


Reggeli sétánál ma kicsit ideges voltam le nem vettem a szemem Bonniról, mikor fel jöttünk már néztem is át a bundáját kullancsot kutatva. :(( Többször is átnéztem egymás után, az utána csináltam neki reggelit és amíg evett elmosogattam és beágyaztam utána mentünk is ki az erkélyre Ő hűsölt én meg megcsináltam az erkélyt és most olyan ahogy én azt elterveztem. :$ Utána kicsit megint kutakodtam a neten, kicsit később már jött is haza Peti és mentünk boltba, útközben v. még itthon áá mindegy megbeszéltük hogy resztelt máj lesz a vacsi.
Még az Auchanban voltunk mikor csörög Peti telefonja és anyu volt hogy úton van hozzánk a gyógyszereimmel így délután fél órácskára feljött hozzánk.
Nagyon szép estét, és jó éjszakát mindenkinek.

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Már régen jártam erre, jó mozgalmas napjaid voltak. Ma egy kicsit hűvösebb volt, gondolom jobban is érzed magad. Szerencse hogy Boni nem szedett össze kullancsot, de ellenőrizd minden nap, nehogy baj legyen. Szép nagyra nőttek a virágaid. Még nem volt időm írni, de holnap feltétlen bepótolom.
Szép estét.Puszi

Rékamanó írta...

Szia Gizi.

Igen szerencse de... azóta 2-3x is át nézem 1 séta után.
...és igen mostanság mozgalmasak lettek a napjaim tegnap is lejártam a lábam este be is volt dagadva kicsit.Szép napot neked..

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.