2010. július 13., kedd




Vasárnap kimentünk Biára a Kicsi Annához,még a buszon csörgött a telefonom hogy hol is vagyunk... mondtam Verának hogy épp most kanyarodtunk be Biára pár perc és ott is vagyunk.:)) Kicsit várnunk kellet mert el ugrott a boltba,kicsit később már meg is érkezett a gyerek hadsereggel.:)) Anna amikor meglátott volt egy kis mosoly az arcán, de nem is tudott hirtelen hová tenni, hogy hogy is kerülök én oda csak nézet meglepődött arccal egészen addig amíg fel nem értünk.Fent

beszélgetünk egy keveset és

játszottunk,a gyerekekkel és hamar el is jött az ebéd ideje..... azután a délutáni alvás na persze csak is a gyerekeknek. Mi kint megvártuk Verát a konyhában amíg Ő elaltatta Annát.Nem sokkal később ki is jött és mesélte hogy azt mondta Anna Réta és mutatott a csukot ajtóra ..Vera meg mondta naki aludj ha felébredsz még itt lesz Réka..
Mi is megebédeltünk és beszélgetünk egy keveset Vera meg is jegyezte hogy hajat kellene festeni,meg is beszéltük hogy megvesszük a festéket és majd úgy jövünk legközelebb, aztán már nekünk sajna jönni kellet is haza.:( De mondtam Verának puszilom Annát és hogy a héten jövünk.Egy rövid búcsú után elindultunk a buszhoz, hát igen sajna ez egy rövidre sikerült látogatás lett, de haza kellett jönni a nagy meleg miatt nem mertük egyedül hagyni Boncát .Majd a héten tovább maradunk, talán egy röpke játszótér is belefér majd.:)Egy-épként pont 1 év és 7 hónapos volt vasárnap a kicsi.
képeket is készíttetünk!!

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Csodaszép a kis Anna!!! Szuper napod lehetett, még ha csak rövid ideig voltatok is. Rettentő meleg van, nagyon vigyázz magadra. Én holt fáradtnak érzem magam ettől az időtől.
Szép estét kívánok. puszi

Rékamanó írta...

Szia Gizi.
nekem sincs erős se takarítani se semmihez egész nap Boncát fürdetem és negyed óránként cserélem az ivó vizét.
Fut az egész lakás de, most valahogy nem érdekel, tegnap rendet tettem a szekrényemben és 2 géppel mostam. éjjel alig bírtam a meleg miatt aludni,nem is aludtam valami sokat.
Vigyázz nagyon magadra,legyen szép a napod puszi.:))

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.