2010. augusztus 30., hétfő

Hamar eljött a reggel !!

Ma reggel, már korán felébredtem onnan tudom megnéztem mennyi az idő mert ha már ébresztő van akkor elindítom a kv-főzött. :) 2 óra kőrül volt és csak forgolódtam egy kis idő után vissza aludtam,de fel-fel ébredtem és amikor már annyi volt az idő mentem a konyhába elindítani a főzött:)

ésss mentem is vissza bújni az ágyiba sikerült vissza aludnom de időről időre felkeltem. Peti ébresztet,hogy lassan kelni kellene és meg kérdezte ...hogy főztem e kv? mert olyan finom kv illat van az egész lakásban.. Mikor Peti elindult dolgozni, gyorsan én is le szaladtam Bonnival sétálni, és mély meg dobénessel vettem megint tudomásul hogy ma reggel is hideg van.:((Feljöttünk elég hamar és utána elmosogattam gyorsan mert ma nem lesz meleg víz egész nap.:S
Közben anyu is volt nálam, és így csak most tudtam leülni a gép elé.

Nagyon szép napot mindenkinek ki erre jár !! :D:

Puszi

3 megjegyzés:

Ami írta...

A hétfő reggel mindig olyan nehéz... Nemszeretem :)
Viszont a mi már sokkal jobb, csak brrr de hidge van!

Szép napot Réka! :)

Rékamanó írta...

Szia Ami:)
A hétfő nekem sem a barátom,utálom mikor felkel kelni.Másnap már úgy ahogy ok de csütörtökön már olyan fáradság fog el.:(Általában akkor szoktam elaludni az ébresztőt is.Igen nagyon hideg lett,lassacskán előkerülnek a téli ruháim ...:))))))Szép estét neked puszi!!

Rékamanó írta...

itt most is szakad az eső:(((

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.