2010. november 11., csütörtök

Egy kis,kutya kozmetika


Tegnap előtt újra raktuk a gépem igaz különös oka nem volt, azt az egy pici idegesítő dolgot,hogy nem lehetett az egérrel görgetni. :(
... és mikor már majdnem készen voltunk akkor derült ki,hogy nem is kellet volna újra rakni.... az egér ment tönkre :S
Hát kabát sál és irány az Auchan venni egy új egeret,visszafelé bementünk Timihez az üzletbe és megbeszéltük,hogy péntek délután jön megcsinálja Bonnie bundáját.
..és mivel tegnap épp csak délelőtt néhány órára volt net mert ...Nem TUDOM miért :( de úgy voltunk vele biztos karbantartás van valahol.Ma reggel újra indítottam a rendszert de semmi, délután mikor Peti haza ért fel hívtuk az illetékeseket hogy mi a baj? 15 perc után már a buszon voltunk Pest felé.
Este mire haza értünk a boltból már volt net úgyhogy még csak most tudtam elolvasni amit küldtetek.de Mielőtt leültem volna a gép elé, 10 év után megkaptam a gyűrűm párját fülbevaló formájában és ami a meglepő :O pont ugyan olyan mint a gyűrű.Már a pezsgő is elfogyott:(( ki itta meg??üres a pohár :))

Mindenkinek nagyon szép estét kívánok puszi:))

4 megjegyzés:

Gizi írta...

Drága Réka!
Gratulálok a szép ajándékhoz!!!Én is koccintok veled így az éteren keresztül.(de nem én ittam meg a pezsgőt:)))))))
Puszi

Gabriella írta...

:-))))))

Rékamanó írta...

Köszönöm Gizi!!

Rékamanó írta...

Gabriella!!
:)
Remélem jól vagytok...

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.