2010. november 29., hétfő

Séta Boncával

Tegnap este, délután elkezdet szakadni a hó...:) de mára már semmi nyoma sem maradt. :(( Reggelre már csak eső eset azaz még mindig esik, Boncával nem rég értünk haza a sétánkból hátra mentünk a játszó tér felé találkoztunk egy nem kóbor kutyával de elvolt engedve és hát a gazdi nem bírta vissza parancsolni magához. De nem lett baj csak össze ismerkedtek és mindenki ment volna tovább de.....amíg a másik kutyát nem kötötte meg a gazdija a pórázzal,hogy tényleg haza tudjunk menni, addig lehetetlennek tűnt..

Bonni be pasizott.!:))
Nagyon szép napot,kívánok mindenkinek..

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Szép hetet, és főleg fájdalommenteset kívánok neked. Nálunk egész éjjel esett az eső, így minden hó elolvadt és jó nagy sár van. Madárkáid járnak még enni hozzád?? Képzeld mi is tettünk ki ennivalót a madáretetőbe és a cinkék előszeretettel látogatják. Én meg gyönyörködöm bennük.
Szép estét. Puszi

Rékamanó írta...

Szia Gizi:)
Igen még jönnek a széncinkék, és ha nem találnak enni valót a megszokott helyen reklamáljak is azonnal.:))

ÉN mostanában nem érzem jól magam úgy tűnik megint ínhüvely- gyulladásom van:(( Szép estét neked, és szép hetet kívánok neked puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.