2011. január 27., csütörtök

Epilepsziás van a vonal másik végén,vedd fel...


Tegnap délután miután úgy 6 óra előtt kezdődött el minden először a szívem kezdet el nyomni hát kikapcsoltam a gépet úgy ahogy volt és bevettem egy enyhe nyugtatót.Peti már úton volt Bia felé vagy talán már ott is volt nem hívtam fel mert azt gondoltam megnyugszik a ketyegőm. Gondoltam elfoglalom magam így megágyaztam és utána mentem fürdeni, de egy idő után elfogott a remegés így kiszaladtam és fogtam a telefont és hívtam gyorsan Petit nem vette fel átfutott az agyamon hogy valószínűleg le van némítva, így kicsit később megint próbáltam hívni de nem vette fel akkor sem, hát nincs mit tenni beadtam magamnak 18:06-18:12 között egy DIAZEPAM-t közben arra gondoltam, hogy nem-nem lehetek rosszul.Lefeküdtem itt a nappaliban, hogy pihenjek vagyis aludni de ahogy lefeküdtem jobban remegett a lábam :( így felkeltem és le-fel járkáltam a lakásban és néztem az időt és a telefont és Arra gondoltam, hogy miért nem lehet felvenni azt a sz... telefont ha egy tudod, hogy egy epilepsziás hív, majd úgy.19:15 körül csörgött a telefon és hát Peti volt, hogy miért is hívtam. Gyorsan elmondtam mi a baj és erre azt mondta, hogy leteszi és szerez valakit hogy hozzák haza.... nem sokkal később megint csörgött és mondta, hogy megkell várja a busz ami x:x kor indul. De telefonkapcsolatban leszünk végig, közben Vera is hívott és beszeltünk néhány percet és a kicsi Anna azt mondta nekem:gyorsan gyógyulj meg Réka! :) és kaptam egy hatalmas puszit. Épp hogy letettem már csörgött is Peti mondta, hogy már úton van haza de még mindig Bián van majd hív.Utána Anyu is hívott a háttérben hallottam apu aggódó hangját is.Vera és ők is azt kérték, hogyha Peti haza ér és én már netán eltudok aludni addig hívja fel őket,hogy itthon van és minden oké.20:44 volt és én még nem aludtam bevettem az esti gyógyszerem és pont akkor csörgött a telefon, hogy már majdnem itthon van és hogy vagyok.
Hát azt kell mondjam hogy még csak most kezd hatni a nyugtató eddig sikerült elkerülnöm a roham kialakulását és hogy ez egy rendkívülien Sz..... délután volt számomra amit ebből le tudtam vonni mit egy tanulságot az agykontroll igen is nagyon fontos egy ilyen esetben.Peti úgy 9:30 körül ért haza és én még akkor fent voltam de már akkor nagyon fáradt voltam.Vera hívta Petit, hogy haza ért-e már én meg anyut.
A kép innen van!

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Drága Réka!
Szomorúan olvastam a soraidat. Jobban érzed már magad?? Pihenj sokat, és majd csak megjön a szép tavasz és te is biztosan sokkal jobban érzed majd magad.
Puszi

Rékamanó írta...

Szia!
Tegnap még vettem be nyugtatott reggel és este is, na ma majd minden kiderül.Puszillak Gizi:)

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.