2011. január 3., hétfő

Újra itt és egy KIS..összefoglaló

Nem is tudom hol kezdjem el :) áá igen már tudom 20-án kihúztam a falból a kábelt erre a pár napra és rá se néztem a gépre.Úgy döntöttem sokat fogok pihenni és aludni, sütöttünk főztünk és készültünk az ünnepekre és persze egy kis meglepetéssel.24-n este megcsörrent a telefonom nagyon

örültem a hívásnak.:)) és az SMS is amit kaptam.Nagyon hideg volt/van és így csak akkor mentem ki ha igazán muszáj volt egész nap csak tv néztem egyik film követte a másikat és volt mikor el is aludtam a film közepén.Meg volt beszélve, hogy jönnek értünk 26-n reggel azaz délelőtt 10:30-a itt is volt Apu jó 30 perc alatt ért ide mi már lett vártuk őt. lépésbe mentünk mint ahogy apu jött értünk. Szép sétakocsikázás volt, mikor oda még Veráék nem voltak ott szerencsére mert így Anna-Jázmin ajándékát amit hozott neki a Jézuska 24 csak hozzánk hozta véletlenségből el tudtuk rejteni. :D ;)
Nem sokkal rá meg is érkeztek és egy rövid beszélgetés után le is ültünk ebédelni Anna mondta nekem menjek oda mellé :) miután mindenki megtalálta a helyét az asztalnál és persze Anna kapta a páholyi széket a nagymama és az anyukája közt én meg vele szemben.Ebéd után a kicsi fa alja olyan telis tele lett :O az a rengeteg ajándék. Anna persze egyből kibökte a rollert és már ment is volna,hogy kipróbálja de azt ugye még ki kel csomagolni mert hát igaz hogy,nehéz lett volna becsomagolni de a kerekei le voltak rögzítve.Így hát mentem és segítettem neki, ő azt monda majd én fogom jó:) és csak mosolygott mikor kiszabadítottam a kerekeket egy nagy nevetés akarom mondani egy sikoly és már ment is :) Még puszit se kaptam de Anyu kérdezte tőle puszit adtál Rékának és Petinek? Nem?!
köszönd meg szépen mert akkor én megyek vele.És akkor jött és adott egy hatalmas puszit és utána ment Petihez is hogy neki is adjon egy puszit.Miután szép sorban mindenki megtalálta az ajándékát a fa alatt, és nagy kibontásba kezdtünk,Anna még mindig csak a rollerral törődött pedig még volt mit kibontania.:) Volt ott neki sok mesekönyv, aminek egyik oldala a mese története a másik oldal pedig puzzle így amit képet lát maga előtt ki tudja rakni, és cd és sál sapka kesztyű amin helló kitty volt. Ezt mind bepakolta a roller kosárkájába és ahová ment vitte magával.De a mese amit elindítottunk neki cseppet sem érdekelte, leült inkább Peti helyére és ezt közölte is : ide ültem Peti helyére és nevetett.Mikor már úgy volt hogy indulnak haza Anna elkezdett hisztizni, hogy ő nem akar haza menni:)mondtam neki: Ezt sajnos még nem te döntöd el drága:) segítettünk Verának összekészíteni Annát és a cuccokat. Nagy búcsúzkodás, sok puszi és Anna úgy hozzám bujt, és azt mondta nem akarok még menni. :( adtam neki egy puszit és mondtam ne bánkódj hamarosan találkozunk.Nem sokkal később mi is indultunk haza megint csak lépésben, mikor haza értünk Bonca nagyon boldog volt mentünk is le sétálni azonnal csak lepakoltam.Aztán begubóztam megint a tv elé Peti kicsit gépezet én meg el is aludtam, este meg egyik filmet néztük a másik után másnap azaz 27-n úgy keltem,hogy telefonálnom kell:)) így meg is tettem.:) és egész nap nem mozdultam ki a szobából.Sokat pihentem és a legfontosabb: kíméltem a kezem, erőt vettem magamon és elmentünk Szilveszterre bevásárolni és nekiálltunk főzni közben megfürdettem Boncát és össze állítottunk a filmeket amiket szilveszter este fogunk nézni mert hát a tv.n nem igazán voltak olyan műsorok ami-ami olyan.ÉJFÉL ELŐTT elkezdtem küldeni az SMS-k minden ismerősömnek. BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok itt is mindenkinek!!

Puszi

4 megjegyzés:

kriszTINA írta...

Szép meghitt családi karácsony,jó is az ilyen.BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK én is!

Rékamanó írta...

Köszi:))

Gizi írta...

Csodaszép ez a kis ANNA-JÁZMIN!!! Eltudom képzelni milyen jó hangulatban telt az ünnep. Már többször megnéztem a képeket, de eddig valami oknál fogva nem tudtam írni. A tavaszi jó időben lesz rollerezés ezerrel.:))

Rékamanó írta...

:) igen az biztos:))

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.