2011. június 12., vasárnap

Rendszer újraindítás

Hm? úgy vélem elhamarkodottam írtam reggel, hogy minden rendben van a gépemmel:( délelőtt telepítettem egy progit, amit így visszagondolva nem kellet volna:( de a gép viszont követelte....így engedtem neki!
Ahogy az feltelepült és a gép újra indult volna, igen csak indult volna mert hát se hang se kép próbáltuk a rendszert újra indítani de akkor sem történt semmi így a megoldás újra telepítettük megint a gépet.Gondolhatjátok, hogy nagyon ideges vagyok igaz, nem volt elég nekem hogy 2-3 hétig idegeskedtem épp kezdtem megnyugodni valamennyire és most a laptop:(( szép délutánt nektek most, hogy jó a gépem megyek játszok egy kis Anno-t. Amúgy a progi az új Explorer volt.

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia drága Réka!
Már jó régen jártam erre, bocsika érte. Itt a jó idő és rengeteg dolgom van, na meg úgy le vagyok lassulva. Olvastam, hogy elég sokat idegeskedsz mostanában, biztosan az időváltozás is teszi. Jobban érzed már magad, vagy még mindig sokat fáj a hasad??? Holnapra nagyon meleget mondanak, vigyázz magadra és ne gyere ki a napsütésre. Boninak küldök egy kis simogatást!!!
Puszillak: Gizi

Rékamanó írta...

Szia Gizi: ugyan már!
és igen már egy kicsit jobban vagyok de mindig van mit idegeskedni:(a hasam mostanában nem fáj, most a nyakam fáj.A simít átadom. épp tegnap fürdött a kis asszony.puszi neked és szép hétvégét.

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.