2011. július 29., péntek


Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek, itt épp szakad az eső.:((Így se jó a hangulatom egész héten mindig fájt valamim reméltem, hogy hétvégén kicsit jobb lesz az idő de úgy tűnikez a hétvége is olyan semmilyen lesz.

2011. július 27., szerda

Tegnap mikor Peti haza jött a Tesco-l indultunk is volna vásárolni de alig bírtam felállni :(( megdöbbentem mert addig nem igazán volt baj, na persze mert ültem és nem fájt. Egy gyors áttekintés a fejemben, hogy mi lehet a baj mitől görcsölhetek ennyire.. persze mindig a legrosszabbra gondolok így egy perc alatt átfutott az agyamon irány a kórház/sebészet/. :((
Aztán kicsit átgondoltam, hogy lehet nincs akkora nagy baj hm? remélem, és arra jöttem rá, hogy iszonyatosan felfáztam könnyelműen vettem az elmúlt napok időjárását és nem öltöztem fel jól:((Megfáztam és jól fel fáztam, így tegnap ittam a görcsoldó teákat és egész délután feküdtem jól magamra húzva a paplant, aludni nem tudtam apró mozdulat is görcsöket okozott pedig jó lett volna.Tuti, hogy volt egy pici belső lázam.Remélem ma délután tudok aludni egy picikét.Legyen nagyon szép napotok puszi

2011. július 25., hétfő

Nem is tudom hol kezdjem, amikor kint voltunk Bián és Bonni olyan édesen őrizte a házat. volt 3 remegésem/rohamom/ és hát azóta sem vagyok valami jól fáradékony vagyok és kisebb-nagyobb időnként jelentkeznek a rohamok valamint a pajzsmirigyem miatt a b,kezem szinte egyfolytában remeg :( és tegnap mikor mentünk sétálni majdnem összeestem a járdán egy roham miatt. és este ez folytatódott 3x ma csak a kezem remeg és a fejem fáj.Úgyhogy ma sem jó, koma vagyok pedig hát nem adtam be a diazepám-t nem éreztem szükségét, úgy aludnék egész nap..

2011. július 22., péntek

Szép jó reggelt :)
Úgy nem volt kedvem felkelni ma jó nem mondom hogy nem aludtam jól és azt sem, hogy fáj valamim de már reggel volt egy apró rohamom.:( Nagyon szép napot és hétvégét mindenkinek!

2011. július 21., csütörtök

Már a vacsi készen van, a ruhák száradnak és holnap délutántól Peti 1 hétig itthon lesz. Hogy esik az eső már vagy 3 napja bosszantó, ma nem is éreztem szükségét annak, hogy ki menjek bármit is csinálni.Este még vasalnom kell szörnyű utálok vasalni.szép délutánt nektek.

2011. július 20., szerda

Tegnap délután jött meg a vihar, és hát éjjel alig aludtam valamit. :(( Egyig dörgés követte a másikat na és persze a villámlásról nem is beszélek.Ma amikor felébredtünk úgy tűnt, hogy ma nyugi lesz:) Peti elment dolgozni és gyorsan leszaladtam Bonnival és nekiálltam rendet tenni az erkélyen... de hogy minek is? mert rá egy fél órára már megint beborult és dörgött:((Úgy 8 óra is elmúlt talán mikor csörgött a telefon, és Peti mondta, hogy úton van haza meg is lepődtem. :O És.. csak dörgőt és villámlót láttam Boncán, hogy nagyon kész van hát oda mentem hozzá és próbáltam őt nyugtatni.És nem tudom miért de annyira fáradtnak érzem magam állandóan aludnék.Lehet az idő? ki tudja! Most, hogy megnéztem a dolgaim és senki sem kereset megyek is és ha már ilyen ronda egy idő lett begubózom a tv elé ne és ha minden jól megy csicsizek egy jót.:))).

2011. július 18., hétfő

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek.A hétvégén alig voltam itthon :P szombatom megleptük aput :)) jól éreztük magunkat örült az ajándéknak is, Majd mikor haza jöttünk azaz anyu hozott haza mert,
lekéstük a buszt.Mikor már egy ideje itthon voltunk Peti azt mondta felhívja anyut, hogy nem-e tud holnap azaz vasárnap átjönni értünk?n rá bólintottam, mert egy kutya sem volt otthon anyuéknál apu elvitte őket magával dolgozni. Nagyon elvoltam Mazsolával :)))))))) és az én Bonim úgy őrizte a házat öröm volt nézni, hogy milyen jól érzi magát. képeket is csináltam jó sokat csak hát valamiért nem tudom áttölteni a gépre így a képeket később csatolom.Azt el is felejtettem írni, hogy Vasárnap jöttek Veráék haza a nyaralásból és ők is oda jöttek egyenesen. A képeket most sikerült átvinni a gébre így most felteszek néhányat.Annáról próbáltam jó képet készíteni de egy kis örök mozgó a lelkem, mindig pont akkor fordult el mikor épp katt.:((így mind egy picurit homályos lett.Nagyon szép estét mindenkinek!És remélem, hogy nektek is szép hétvégétek volt.Puszi

2011. július 16., szombat

Most értünk haza :)) a meglepi egész jól sikerült.Már Boncát le is vittem sétálni és most majd nem sokára ki is fésülöm. legyen szép estétek.

2011. július 15., péntek

A tegnap délutánom, kicsit rohangálósra sikerült, nem főztem semmit nem is volt kedvem meg hát a meleg de este/délután megbeszéltük, hogy azért csinálók palacsintát.:) Este miközben néztük a filmet megbeszéltük, hogy a hétvégén rendbe tesszük Bonca bundáját mert hát kicsit/nagyom:$ összenemezelődött.
16:13
Egy cseppet felerősödött a szél, de nem is baj legalább lehűl egy picit a lakás. Holnap nem leszünk itthon megyünk Biára. Felköszönteni Apumat:)) de meglepi lesz, hogy megyünk.Most megyek kicsit az erkélyre kertészkedek egy cseppet, azútán lemegyek Boncával sétálni.
Legyen szép hétvégétek!
Puszi!

2011. július 13., szerda

Most nem rég értem haza volt egy kis elintézni valóm Pesten :$ szerencsére nem vártam órákat.Haza felé vettünk a virágosnál még virágot, és ahogy haza értünk el is ültettük azután kicsit leültem ide a gép elé hogy megnézzem a dolgaim és közben átrendeztem az irataimat is :$ és mivel ma nem kell főzni így a nap tovább részében nincs mit csinálnom .
Szép délutánt nektek.

2011. július 12., kedd

újra ti!

Nem is tudom így hirtelen mit írjak, sok minden nem történt amióta nem írtam ja dehogy nem a kánikula. :(( Elviselhetetlen volt!! Sokat gondoltam rátok, hogy mi lehet veletek :) és hogy ti hogy bírtátok ki ezt a pár napot?!Ma kicsit úgy ahogy nincs kánikula így gondoltam bekapcsolom a laptop-t kicsit. :$
És.. talán felrakok egy receptet is.
Most megyek átnézem Bonni lábát mert amikor sétáltunk olyan furcsának tűnt ahogy ment így fel is jöttünk. Szép délutánt mindenkinek.
ja és Ami nagyon remélem neked is szép volt a hétvégéd?! puszi neked! :))

2011. július 5., kedd

Tegnap délután jöttünk mentünk. :((
Ma reggel nem korán de nem is túl későn keltem és azt vettem észre, hogy fáj a gerincem:(( és kicsit a hasam is fáj.
Boncával nem rég jöttünk fel, és épp most reggelizik azt hiszem miután kicsit összetakarítottam kifésülöm.:))Délután kertészkedni fogok egy kicsit és lehet az is hogy nem leszek itthon, szép napot nektek.

2011. július 4., hétfő

Tegnap délután olyan jót aludtam, de sajna volt két rohamom is szinte egymást követve.Este vettem be egy enyhe nyugtatott és úgy aludtam mint a tej. :))Nem rég keltem fel, és rá jöttem, hogy ma rengeteg dolgom van úgyhogy megyek is .
Szép napot nektek!!

2011. július 3., vasárnap

Szép jó reggelt:) Ma csak úgy tudtam jól aludni, hogy vettem be egy nyugtatott. Nem rég ébredtem fel , és gyorsan levittem Bonnit sétálni majd adtam neki reggelit persze ,hogy nem volt neki elég azóta is a sarkamban van.:)
Most megyek kicsit összepakolok és utána nem tudom! :)) Szép napot nektek..

2011. július 2., szombat

Napok óta nem alszom jól, mindig 1:30 kor felébredek és utána már csak forgolódom.:(( Annyira fáradt vagyok kiborito este 8 óra környékén már bekomálok.

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.