2011. július 13., szerda

Most nem rég értem haza volt egy kis elintézni valóm Pesten :$ szerencsére nem vártam órákat.Haza felé vettünk a virágosnál még virágot, és ahogy haza értünk el is ültettük azután kicsit leültem ide a gép elé hogy megnézzem a dolgaim és közben átrendeztem az irataimat is :$ és mivel ma nem kell főzni így a nap tovább részében nincs mit csinálnom .
Szép délutánt nektek.

4 megjegyzés:

Éva írta...

Most vettem észre egész véletlenül, hogy szoktad a blogomat nézni.Gondoltam benézek már hozzád én is! Nagyon szép mind a két blogod, jó recepteket jegyeztél be!

Gizi írta...

Szia Réka!
Ma nagyon meleg volt megint, jól tetted hogy nem főzőcskéztél. Én sem kapcsoltam be a tűzhelyet.:))jól jönne egy kis eső, de még várat magára. Vigyáz magadra!!Puszillak

Rékamanó írta...

Szia Éva!Nagyon köszönöm szépen.Igen jártam nálad egypárszor már :))

Rékamanó írta...

Szia Gizi!
Peti délután megkért, hogy csináljak palacsintát.:)Itt most nálunk kicsit feltámadt a szél így kicsit jobb. És te vigyázz magadra, tudom, hogy ilyenkor fáj a fejed. pihenj.puszillak.

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.