2011. július 20., szerda

Tegnap délután jött meg a vihar, és hát éjjel alig aludtam valamit. :(( Egyig dörgés követte a másikat na és persze a villámlásról nem is beszélek.Ma amikor felébredtünk úgy tűnt, hogy ma nyugi lesz:) Peti elment dolgozni és gyorsan leszaladtam Bonnival és nekiálltam rendet tenni az erkélyen... de hogy minek is? mert rá egy fél órára már megint beborult és dörgött:((Úgy 8 óra is elmúlt talán mikor csörgött a telefon, és Peti mondta, hogy úton van haza meg is lepődtem. :O És.. csak dörgőt és villámlót láttam Boncán, hogy nagyon kész van hát oda mentem hozzá és próbáltam őt nyugtatni.És nem tudom miért de annyira fáradtnak érzem magam állandóan aludnék.Lehet az idő? ki tudja! Most, hogy megnéztem a dolgaim és senki sem kereset megyek is és ha már ilyen ronda egy idő lett begubózom a tv elé ne és ha minden jól megy csicsizek egy jót.:))).

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Nagyon jó képeket készítettél erről a kis házőrzőről!!! Végre felfrissült a levegő, biztosan te is jobban érzed majd magad. Itt nálunk többször is volt felhőszakadás, hát küzdöttünk a vízzel rendesen. Jó éjszakát, szép álmokat kívánok. Puszi

Rékamanó írta...

Igen kicsit jobb de... sajna én a meleg front jöttére leszek rosszul:((Szép napot neked Gizi.puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.