2011. július 12., kedd

újra ti!

Nem is tudom így hirtelen mit írjak, sok minden nem történt amióta nem írtam ja dehogy nem a kánikula. :(( Elviselhetetlen volt!! Sokat gondoltam rátok, hogy mi lehet veletek :) és hogy ti hogy bírtátok ki ezt a pár napot?!Ma kicsit úgy ahogy nincs kánikula így gondoltam bekapcsolom a laptop-t kicsit. :$
És.. talán felrakok egy receptet is.
Most megyek átnézem Bonni lábát mert amikor sétáltunk olyan furcsának tűnt ahogy ment így fel is jöttünk. Szép délutánt mindenkinek.
ja és Ami nagyon remélem neked is szép volt a hétvégéd?! puszi neked! :))

4 megjegyzés:

Ami írta...

Drága vagy Réka, nagyon klassz kis hétvégém volt! Igaz ez az embertelen meleg kicsit kikészített ... Várom az igazi lehűlést nagyon :)

Vigyázz magadra és Boncára is!

puszillak
(jó a recept is! )

Gizi írta...

Szia Réka!
Már régen jártam erre feléd, de ez a nagy meleg teljesen kikészít.Visszaolvastam egy kicsit. Vigyázz magadra ebben a nagy melegben és pihenjél sokat.
Boncának küldök egy nagy dögönyözést, biztosan őt is megviseli ez a meleg.

Megyek megnézem a receptet, látom Aminak tetszik.

Jó éjszakát, szép álmokat. Puszillak Gizi

Rékamanó írta...

Ami örülök neki, hogy jó hétvégéd volt és annak is, hogy tetszik a recept amit feltettem.:))El is hiszem, hogy kikészültél én is alig bírtam.:( kicsi lehűlés kéne mér de persze nem - csak 25 fok az már korrekt nem? puszillak és vigyázz magadra te is. :))Szia!

Rékamanó írta...

Szia Gizikém.
Már mondtam, hogy nem gond.Igen gondoltam rád sokat, te is vigyázz magadra. tegnap benéztem volna hozzád csak sajnos fel jött egy ablak ami egy vírus volt. :(Bonnit jól megdögönyöztem, átadva.:))és igen öt is megviselte nagyon. szép napot neked puszi.

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.