2011. augusztus 31., szerda

Képzeljétek ma reggel 6:?30 lehetett mikor kimentem kávéért és nem akartam hinni a szememnek :)) nem számoltam meg hány cinke volt a ruhaszárítón mert jöttek , mentek de valamit nagyon kerestek. :)) Miután P elindult dolgozni beraktam egy mosást és elmosogattam miután Bonca megreggelizett lementünk sétálni a gépet csak utána kapcsoltam be beállítottam a zenét és takarítottam tovább igaz délben még sehol nem tartottam, de tudom mi volt a baj egyszerre több mindennek neki fogtam.És nem rég lettem készen a vacsival ami ma csak is palacsinta és gondoltam bekapcsolóm a gépet egy picikét.
Nagyon szép estét kívánok mindenkinek!!

2011. augusztus 29., hétfő


Nagyon szép hetet kívánok és remélem, hogy jól indult a hét nektek is. :)))
Tegnap már kicsit elkezdett lehűlni a levegő, éjjel már fáztam, most meg már csak 28fok van. :))Végre!!Már nekem is elegem volt a 38 -45 fok-l! Remélem mindenki jól van! ugye?

2011. augusztus 27., szombat

Laptop!!

Napokban a upc karban tartott vagy ilyesmi nem tudom de egy fél napig nem volt nettem megpróbáltunk mindent még a gépem is újra telepítettük és, hogy ezt tetézem Peti gépe is úgy 1 és fél hete megadta magát.Nagy a hőség és persze a ezt a laptopom is megérzi összeset a rendszer :( így már tegnap nézegettem neki hűtőt. :)))

2011. augusztus 26., péntek

újra itt vagyok.:))

Szép estét mindenkinek, a mai napon haza utazott az utolsó vendégem is, :)) nagyon szép 2 hetem volt.!!
Szeptemberben meg megyek Komáromba 17-n vagy 18 án.
A Kreatív kiáltásra !!

De addig úgy is jövök még puszi és szép jó éjszakát.

2011. augusztus 19., péntek

vendégeim vannak !!



Igen-igen tudom nem írtam de vendégeim vannak én vigyázok Anna-Jázmin hörcsögeire.:))
Peti gépe megadta magát így most nem nagyon vagyok gépközelben meg hát nincs is kedven gépezni.Nagyon remélem ti jól vagytok, ugye?Nagy a meleg már megint. Nekem is fáj a gerincem és a csípőm is, de sokat pihenek.:)) A napokban összefutottam a házi orvosommal az Auchanba minő véletlen kicsi a világ He-He

Teszek fel néhány képet kis vendégeimről aztán megyek is ja és Boncáról ugyan is egy- két napja voltunk kozmetikába.:) olyan kis csini lett. Nagyon szép napot nektek pusz.

UI: NEM SOKÁRA JÖVÖK!

2011. augusztus 12., péntek

Ma egész nap pakoltam és takarítottam és még sehol nem vagyok.:(( a vacsi már rég készen van na legalább az.. Megyek is gyorsan elpakolok a kisszobában, és a konyhába. :)) szép estét vagyis legyen szép a hétvégétek:) puszi

2011. augusztus 11., csütörtök

Nagyon jó napom volt ma:) Peti miután haza jött a melóból elmentünk kirándulni a török ugratóra:)) közben mesélte, hogy milyen az új munka helye:) A kirándulás jó volt igaz én nem készítettem képeket inkébb elintéztam néhány telefont:Szóval hétvégén lesz néhány vendégem így holnap rengeteg dolgom lesz.:))Szép estét kívánok mindenkinek!!

Azt sem tudom hol áll a fejem rengeteg dolgom lenne de azt se tudom hol is kezdjem. áá megyek is nem is kellett volna bekapcsolni a gépet tudtam, hogy itt ragadok.:$

2011. augusztus 8., hétfő

Ma végre Peti allá írta az ujj szerződést:)) Tescoba! Amikor haza ért rá nemsokára indultunk is Pestre csavarogni egy picit. :$ Hát ami Pesten volt ma az kész káosz.:(Délután értünk csak haza vittük is sétálni Boncát :) Peti közben átugrott a boltba én meg beszélgettem az egyik szomszédommal picit.:))Majd mikor Peti hazaért én neki álltam főzni ő meg közben bement Pestre. mondjuk úgy ez egy könnyű nap volt.Szép estét nektek.

Nagyon szép reggelt! :))
Remélem jól telt mindenkinek a hétvégéje?!
A meleg miatt Bonca nem nagyon akart sétálni, vagy csak épp megérzett valamit és nem akarta, hogy lent legyek rosszul?így nem is erőltettem annyira de azért egy-egy gyors sétára lementünk muszáj! Ettől függetlenül ki pihentem magam és egy rohamon sem volt. :)) Legyen szép a hetetek puszi
ui: Köszi,Graffyka nagyon szép hétvégém volt.:))
meg tudlak érteni, hogy 2 gyerek mellett nincs sok időd így semmi gond puszi

2011. augusztus 5., péntek

Ez a hét egy picit idegfeszítő volt, talán nem is kicsit!Egész héten csak rohangáltunk Budaörs és Pest között nap mint nap. :S
De úgy tűnik az ügy lezárul szép lassan! Szép hétvégét mindenkinek pusszi :))

2011. augusztus 3., szerda

Egész héten, rohanás van:(

Ez a nap is eltelt, igaz ma nem ügyek intézésével telt a nap hanem kirándultunk.:) Na de a holnapi nap se lesz zavartalan, egész nap nem leszek itthon. grr.. már most fáradt vagyok. megyek is pihenni és vacsizni de előbb kinézek az erkélyre és ha kell rendbe teszem a virágaim. szép estét nektek puszi:)

2011. augusztus 2., kedd

Diazepam

Remélem nektek jobb volt az éjszakátok mint nekem.:( este úgy fél 12-körül mentem aludni és már-már jó mélyen aludhattam mikor arra ébredtem, hogy alig bírom lefogni a kezem/rohamot/ és ez úgy 2x meg ismétlődött. Mikor is meguntam és kijöttem a konyhába Diazepámért, beadtam és feljegyeztem mi is történt, hogy ma a naplóba beírjam. És csak utána mentem be a hallóba.De nem igazán tudtam aludni volt még 2 roham.:(Reggel 8 óra lehetett mikor felébredtem és még most is komás vagyok picit.:(Még szerencse, hogy ma nincs semmi dolgom.Éva: köszönöm, neked is szép hetet. :)

2011. augusztus 1., hétfő

Egy esős hétvége...



Úgy múlt hét közepe óta megállás nélkül fáj a b. vállam :( és hát a hétvégén sem javult semmit sem.Söt!!
Hogy rossz idő volt-e hát igen!
Pénteken délután még csak-csak kisütött a nap egy picurit de utána nagyon csúnya idő lett /estet, szakadt az eső/nem volt kedvem semmihez.Ja jóóóó Szombaton reggel úgy döntöttünk kimegyünk Biára,anyu jött is értünk kocsival mert most is vittük Boncát. Érdekes volt mert most valami miatt nem tetszett neki, hogy Mazsi ott van! Kétszer majdnem neki ugrott.De a lényeg anyuval főztünk krumplis tésztát:)és mire Veráék megérkeztek épp készen is lett így ebédelhetünk is.De előbb ajándékosztás volt.Az-az hát Anna kicsit szégyenlős volt így nem énekelte el Petinek a Boldog Szülinapot :( Aztán végül az ajándékot Vera átadta és le ülhetünk az asztalhoz.Este úgy 6-kor értünk haza.Vasárnap úgy volt, hogy Peti túrázni fog és én egyedül lettem volna egész nap:( de nem is keltünk fel az óra csörgésre és eset az eső így itthon voltunk és néztük a tévét.
őő hát izé én takarítottam!:)Este viszont ahogy leültem a tévé elé vacsi után el is aludtam úgy 8 óra lehetett néha -néha felébredtem és aludtam is tovább.kb úgy éjfél letehet mikor Peti keltett, hogy menjünk aludni.Kicsit forgolódtam nem tudtam visszaaludni persze egy idő után én is elaludtam.egészen reggel 6:30 ig. :$ A mai nap elégé be volt osztva:Miután felértem a reggeli sétából,ittunk egy kávét és Peti indult is a háziorvosához ugyanis nem valami jól érezte magát a hétvégén. Én addig beindítottam egy mosást és beágyaztam,és elmosogattam,majd porszívóztam és felmostam. Mikor haza ért indultunk is a Europ-Med röntgenre és onnan azonnal mentünk be Pestre ügyet intézni.Amikor ott végeztünk hazafelé beugrottunk az Auchanba meg vettük a vacsinak valót, haza érve én leszaladtam Bonnival Peti addig neki eset a vacsora készítésének amit én fejeztem be mert neki időre felkellet menni az Europ-med-e.De ott közölték vele,hogy akihez beutalta a házi dr szabin van x ideig.Így indult is haza!A vacsi úgy 18:25-kor már kész is volt, így levittem Bonnit és a séta után ügy döntöttem megnézem a dolgaim és utána játszok egy kicsit. Kicsit sokáig írtam ezt a bejegyzést :$ közben ide oda járkáltam a neten.Legyen szép estétek,és csoda szép hetetek lehetőség szerint eső mentes.:))

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.