2011. augusztus 1., hétfő

Egy esős hétvége...



Úgy múlt hét közepe óta megállás nélkül fáj a b. vállam :( és hát a hétvégén sem javult semmit sem.Söt!!
Hogy rossz idő volt-e hát igen!
Pénteken délután még csak-csak kisütött a nap egy picurit de utána nagyon csúnya idő lett /estet, szakadt az eső/nem volt kedvem semmihez.Ja jóóóó Szombaton reggel úgy döntöttünk kimegyünk Biára,anyu jött is értünk kocsival mert most is vittük Boncát. Érdekes volt mert most valami miatt nem tetszett neki, hogy Mazsi ott van! Kétszer majdnem neki ugrott.De a lényeg anyuval főztünk krumplis tésztát:)és mire Veráék megérkeztek épp készen is lett így ebédelhetünk is.De előbb ajándékosztás volt.Az-az hát Anna kicsit szégyenlős volt így nem énekelte el Petinek a Boldog Szülinapot :( Aztán végül az ajándékot Vera átadta és le ülhetünk az asztalhoz.Este úgy 6-kor értünk haza.Vasárnap úgy volt, hogy Peti túrázni fog és én egyedül lettem volna egész nap:( de nem is keltünk fel az óra csörgésre és eset az eső így itthon voltunk és néztük a tévét.
őő hát izé én takarítottam!:)Este viszont ahogy leültem a tévé elé vacsi után el is aludtam úgy 8 óra lehetett néha -néha felébredtem és aludtam is tovább.kb úgy éjfél letehet mikor Peti keltett, hogy menjünk aludni.Kicsit forgolódtam nem tudtam visszaaludni persze egy idő után én is elaludtam.egészen reggel 6:30 ig. :$ A mai nap elégé be volt osztva:Miután felértem a reggeli sétából,ittunk egy kávét és Peti indult is a háziorvosához ugyanis nem valami jól érezte magát a hétvégén. Én addig beindítottam egy mosást és beágyaztam,és elmosogattam,majd porszívóztam és felmostam. Mikor haza ért indultunk is a Europ-Med röntgenre és onnan azonnal mentünk be Pestre ügyet intézni.Amikor ott végeztünk hazafelé beugrottunk az Auchanba meg vettük a vacsinak valót, haza érve én leszaladtam Bonnival Peti addig neki eset a vacsora készítésének amit én fejeztem be mert neki időre felkellet menni az Europ-med-e.De ott közölték vele,hogy akihez beutalta a házi dr szabin van x ideig.Így indult is haza!A vacsi úgy 18:25-kor már kész is volt, így levittem Bonnit és a séta után ügy döntöttem megnézem a dolgaim és utána játszok egy kicsit. Kicsit sokáig írtam ezt a bejegyzést :$ közben ide oda járkáltam a neten.Legyen szép estétek,és csoda szép hetetek lehetőség szerint eső mentes.:))

2 megjegyzés:

Éva írta...

Mifelénk is ilyen rossz idő volt sajnos, de talán itt néha azért kisütött a nap ha még nem is volt kánikula! Reméljük ezen a héten már derűsebbek leszünk hatni fog ránk a kicsit jobb idő! Legyen szép a heted!

Rékamanó írta...

Én is remélem, hogy lesz még jo idő!!

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.