2011. augusztus 2., kedd

Diazepam

Remélem nektek jobb volt az éjszakátok mint nekem.:( este úgy fél 12-körül mentem aludni és már-már jó mélyen aludhattam mikor arra ébredtem, hogy alig bírom lefogni a kezem/rohamot/ és ez úgy 2x meg ismétlődött. Mikor is meguntam és kijöttem a konyhába Diazepámért, beadtam és feljegyeztem mi is történt, hogy ma a naplóba beírjam. És csak utána mentem be a hallóba.De nem igazán tudtam aludni volt még 2 roham.:(Reggel 8 óra lehetett mikor felébredtem és még most is komás vagyok picit.:(Még szerencse, hogy ma nincs semmi dolgom.Éva: köszönöm, neked is szép hetet. :)

4 megjegyzés:

Éva írta...

Nem gondoltam hogy ez történik veled, ettől jobbat kívántam! Pihenjél relaxáljál, most meg biztos fáradt is vagy megviselhet az ilyen roham!

Gizi írta...

Drága Réka, remélem már jobban érzed magad. Ma az időjárás is kicsit jobbra fordult és végre süt a nap. Ettől biztosan NEKED is jobb kedved lesz. Sokat gondolok rád, de én is nyűglődöm, így keveset vagyok mostanság netközelbe. Vigyázz magadra. Puszillak Gizi

Rékamanó írta...

Szia Éva:) Igen meg visel nagyon a fejem még most is fáj.:(

Rékamanó írta...

Mi a baj Gizi? Csak nem a fejed?! Sajnálom remélem jobban vagy, én kicsit jobban csak fáj a fejem . Na jó épp a boltban volt egy ehhez hasonló roham. :(De ma már nem mozdulok ki itthonról.Nagyon remélem te jobban vagy pihenj és vigyázz te is magadra puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.