2011. november 30., szerda

Höri a pocok:)))


Hűűű,most nézem milyen rég voltam erre de ennek is oka van:( nézzük mi is történt?? jaa igen! Orvoshoz járkáltam :(( és NEUROLÓGUSOM megint megemelte aTegretol cr 200 mg gyógyszerem 2x2.e és a gyógyszert is váltottam Teretol cr 400mg-e. Úgy három napig még a régi gyógyszert szedtem de a megemelt adagban. Vagyis 2x2 ahogy beszedtem rá 10 percre már éreztem is,hogy ez igen ütős így....rá egy-két nappal áttértem a Tegretol cr 400mg -e de így csak 2x1 kell szednem. Mindig félek, hogy ennyi év után megszokásból este 2 tablettát veszek be.. :O Így egy kicsit fáradékonyabb vagyok és este hamar el is alszom. De, hogy jót is írjak a kis pocok egyre Jobban bízik bennem már a kezemből is eszik azaz elveszi a kaját amivel kedveskedem neki.Nem hibába olvastam/olvasok és kutatok a neten, hogy mit adhatok neki, mit szeret, vagy épp nem szeret, egyszóval nem a fejem után megyek, hogy én aztán úgy is tudom mi a jo neki, hanem jó alaposan utána nézek és próbálok a szerint cselekedni: pl: többet van a kezemben, hogy hozzám szokjon és megismerjen, engedem neki, hogy mindennel megismerkedjen ami érdekli.,és így már úgy vettem észre, hogy kezd érdeklődőbb lenni: mi is folyik körülötte... és a hangomra is odafigyel már.. :)) Ma reggel is amikor benéztem hozzá és mondtam neki Szia te kis pocok úgy figyelt!!! _=) Na persze Bonni =))
hát ő még mindig egy cukor borsó érzi, ha feszült vagyok és amióta na jóó előtte is majdnem mindig de, úgy mondanám inkább, hogy mindig vagy a jobb oldalon , vagy a baloldalán aludt az ágynak, de amióta, az uj gyógyszert szedem mindig mellettem alszik az ágy mellett de volt olyan is, hogy este mentünk aludni és én még elpakoltam az asztalról mindent mert a kis asszony olyan hülye szokást vett fel, hogy mindenért nyüszít és kutat képes az asztalról is levenni a kaját ha kint hagyom a nasit ő megvárt engem és együtt mentünk aludni. Most is jött megnézni, hogy hol vagyok mert csak kijöttem a kisszobából mert ott pakolok és hát itt ragadtam a gép előtt, ő meg ott aludt a fotelban. =)Azt hiszem megyek is gyorsan be is fejezem majd leviszem sétálni. Puszi=))

6 megjegyzés:

Éva írta...

Valóban jó régen adtál magadról valami hírt. De ahogy látom nem unatkoztál. Tündér a kis pocok na meg a kis kutyád is Mind a két állat volt nálunk is még a lányaim kisebbek voltak tudom mennyire tündérek tudnak lenni. Nekünk a pocok bevolt jól idomítva képzeld a lányok egy plédbe tették és úgy hintáztatták. Tudnék mesélni az állatfarmunkról ami itthon volt még. Volt sztori bőven. Nagyon szeretem az állatokat de az felelősséggel is jár kutyát sétáltatni miegymás, így csak addig voltak amíg a gyerekek kinem "szálltak" a családi fészekből!További jó szórakozást és szép napot kívánok neked! Gyógyszer adagolásodra nagyon figyeljél !!

Rékamanó írta...

Szia Éva :)) Szívesen elhallgatnám a történeteid.:)) imádom az állatokat!!Hörit már nagyon rég akartam tartani de nem engedték mert.... :(( És most a 3 éves unokahúgomtól kaptam ajándékba.:)))Hát igen jó hogy említed épp ma felejtettem el bevenni a reggeli adagom. :(( Az volt a baj, hogy elfelejtettem, hogy bevettem-e vagy nem és hát nem akartam dupla adagot bevenni..Legyen szép az estéd és a heted ami van még belőle puszi..

Éva írta...

Boldog Új Évet és jó egészséget kívánok sok szeretettel !

Rékamanó írta...

köszi....
:)

Ami írta...

Először is boldog új évet kívánok!

Nagyon rég írtál Réka... mondjuk én sem vagyok valami aktív :).
Sajnálom a gyógyszerváltás körüli körülményeket...
Pocok, cuki!

pussz

Rékamanó írta...

Szia Ami :) Köszi neked is.
Hát igen most minden úgy össze jött és mire leírhattam volna már nem volt kedvem ide ülni. De majd leírok mindent .
puszilak!

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.