2012. január 5., csütörtök

:) újra vagyok.Nem tűntem el csak...

Rég írtam !
azért van mert Dec elején össze jöttek a dolgaim és hát úgy voltam vele, hogy a legtöbb olvasómmal már a fészen, és telefonon is tartom a kapcsolatot.
És hát attól, hogy én nem írtam a blogom mindig is néztem kivel mi történik.A gyógyszerhez már úgy ahogy hozzászokott a szervezetem de a fáradékonyság és így az aluszékonyság az megmaradt így mikor lenne egy kis időm ide ülni már nincs kedvem annyira elfáradok. Na de, hogy mi is történt velem ez idő alatt ?? Dióhéjban:a telefonom meghülyült :(( PL: Ha felvívsz azt írja: ismeretlen szám , pedig a listámon ott vagy.és utána megszakad. Ez hogy ?? vagy ha küldök sms-t Z nek akor azt írja: kézbesítés Sz-nek! szóval ???
...és akor nézek egy nagyot, hogy ez most mi... és ellenőrzöm.:) és az elküldött sms-nél már Z van.furcsa dolgok ezek.
Hát 3 éves lett Az én Annám:)) a meg nyitottam a 4-k blogom is :) és Anna Januártól már oviba jár nagy lány lett a kicsi szívem.. :) A telefonom egyre dilisebb nem tudom mi lesz ha... megadja magát :(
Azt hiszem akor ennyi.
.Na de most már megyek dolgozni!

2 megjegyzés:

Éva írta...

Örülök, hogy már végre valamit írtál magadról !Ez is több a semminél.Úgy írtál hogy ebből is egy kicsikét meg abból is egy kicsikét!:-))

Rékamanó írta...

=)

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.