2012. március 26., hétfő

Pocok..



Olyan hamar eljött a hétfő fújjj. Nem szeretem igaz,egész hétvégén alig voltam itthon, csavarogtam :( Tegnap elkészítettem első homokkövet a Hörinek még szárad de kíváncsi leszek. Holnap meg nem leszek itthon akadt egy kis elintézni valóm Pesten.Csináltam már egy pár szőnyeget. de... azt kell mondjam :P nem az igazi és hát nem az én hibámből mert ha annak idején így készitettem volna a munkáim lese vizsgázhattam volna.és mivel rongyot sehol nem találok vagy csak épp, hogy marad a gyapjú Így hát....
még mindig keresek, most anyagok után kutatok a szövéshez, de azt hiszem ha nem lesz más maradok a gyapjúfonálnál..

2 megjegyzés:

Éva írta...

Tündér ez a kis hörcsög! Mikor a lányaim kicsik voltak nekünk is volt és most hogy ránéztem a kis pocokra az jutott eszembe mikor egy sálba tették a hörcsögünket és úgy hintáztatták. Szegény hörcsög sok mindent kibírt. Kár hogy messze laksz biztos tudnék adni neked rongyokat most is egy zsák kiselejtezett ruha vár arra hogy a lépcsőházban lévő öreg néni szokta elvinni aztán hasznosítja valahogy!
Jó hétvégét kívánok !

Rékamanó írta...

Köszönöm Éva!

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.